Jääkaapin käyttö parvekkeella

Monet kaupungin rajoilla asuvat ihmiset ajattelevat sitä jatkuvasti. Onko mahdollista käyttää kodinkoneita epätyypillisissä ja mukautetuissa paikoissa. Mutta monet puutarhurit kysyvät tämän kysymyksen tänään. Monet ihmiset haluaisivat selventää mahdollisuutta käyttää jääkaappeja ja kylmälaitteita paikoissa, jotka eivät ole lämmitettyjä. Se voi olla terassi, parveke, lasitettu loggia ja muut lämmittämättömät paikat. Jotkut kuluttajat viittaavat tähän kysymykseen välittömästi vertaamaan sitä ilmastovyöhykkeen olosuhteisiin, jotka on määrätty jääkaapin käyttöolosuhteissa. Mutta nämä eivät ole täysin oikeita toimia. Jos kiinnität huomiota ilmastoluokkaan, se osoittaa kylmälaitetta ympäröivän ilman enimmäislämpötilat. Mutta tärkein edellytys jäähdytyslaitteen toiminnalle on palo- ja sähköturvallisuuden luominen.
BHP:tä voidaan käyttää normaaleissa ja kohtalaisen kylmissä olosuhteissa. Laite voi toimia myös kosteissa subtrooppisissa olosuhteissa. Jääkaapin asennuspaikkojen lämpötila voi olla 16-32 astetta. Eri valmistajat voivat asettaa erilaisia käyttölämpötiloja. Esimerkiksi Saratov-tuotemerkin ei suuria jääkaappeja voidaan käyttää 10 asteen lämpötilassa. BHT:n, joka kuuluu yleiseen ilmasto- ja trooppiseen luokkaan, käyttölämpötilan tulisi olla 18-43 astetta.
Jos tarkastelemme alkuperäistä kysymystä, se riippuu ensinnäkin turvallisten palo-olosuhteiden luomisesta. Yleisimmät jääkaapit on suunniteltu asennettavaksi keittiöön. Jos laite sijoitetaan ulos, se voi altistua sateelle. Heidän toiminnan seurauksena maalipinta, joka on peitetty BHP:llä, vaurioituu.
Ennenaikainen korroosio tuhoaa jääkaapin. Sähköeristys voi vaurioitua korkean kosteuden vuoksi. Seurauksena voi olla tulipalo. Jos jääkaappi on asennettava parvekkeelle tai loggialle. Sitten sinun tulee lukea oheiset ohjeet etukäteen. On parasta saada positiivinen suositus sopivalta asiantuntijalta. Saatuaan luvan asentaa jääkaappi parvekkeelle kuka tahansa voi suojata itseään ja läheisiään odottamattomalta traagselta tapahtumalta.

Jääkaapin käyttö parvekkeella
Jääkaapin käyttö parvekkeella
Jääkaapin käyttö parvekkeella
Jääkaapin käyttö parvekkeella Jääkaapin käyttö parvekkeella Jääkaapin käyttö parvekkeellaHome | Articles

May 26, 2024 20:25:07 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting