Støvsugertyper med detaljerede egenskaber

Under navnet "Støvsuger" anses det for at være en sådan enhed, der ved hjælp af luft, der forsælges af en luftkompressor, suger snavs og støv ind, der samler sig i støvsugerens filter. Det bruges normalt til at rengøre indendørs gulve og tæpper.
Støvsugerens hovedkomponenter omfatter en ventilator og en elektrisk motor, som er indbygget i kroppen. For nemheds skyld er støvsugeren udstyret med en speciel fleksibel slange og dyser til forskellige behov.
Der findes sådanne typer støvsugere, afhængigt af omfanget: gulv, rygsæk, manual, børste-støvsugere, bil osv. Gulvstøvsugere anses for at være de mest almindelige. Støvsugere er også opdelt efter metoden til bortskaffelse: med en pose med en beholder og med et vandfilter.
Støvsuger med udskiftelig støvopsamler
Disse er modeller, i hvis design der bruges en støvpose, støv og små partikler af affald samler sig i den under rengøring. Som regel er støvopsamleren installeret inde i støvsugeren, den kan være lavet af klud, som konstant er inde i støvsugeren og frigøres for snavs, når den fyldes, og også aftagelig - lavet af papir eller non-woven materiale . Da permanente støvopsamlere er lavet af stof, er de ineffektive, fordi de kun er i stand til at fange store støvpartikler, mens små partikler sprøjtes ud i luften. Udskiftelige støvsamlere er mere effektive ved rengøring, pga. de kan fange støv helt ned til 0,3 mikron (bakterier, allergener og endda lugte).
Cyklon støvsuger
Sådanne støvsugere inkluderer modeller, hvor et specielt cyklonfilter er indbygget; under rengøring opsamles støv og snavs samt andre affaldspartikler i det gennem centrifugalkraft. I 1986 blev den første Dyson cyklonstøvsuger frigivet. Med hensyn til effektivitet er cyklonstøvsugere ikke specielt overlegne i forhold til klassiske støvsugere, hvilket ikke kan siges om prisen, som ofte er en størrelsesorden højere.
Støvsuger med vandfilter
Det er de typer støvsugere, hvori der filtreres ved at sprøjte luftstrømmen i en speciel beholder med vand, så stort støv tilbageholdes ved at blande beholderen med vand, og højt spredt fint støv forbliver i en speciel udskiller. Der skabes et omvendt træk i separatoren, på grund af dette passerer kun luftmolekyler gennem den, men støv og vand tilbageholdes.

Støvsugertyper med detaljerede egenskaber
Støvsugertyper med detaljerede egenskaber
Støvsugertyper med detaljerede egenskaber
Støvsugertyper med detaljerede egenskaber Støvsugertyper med detaljerede egenskaber Støvsugertyper med detaljerede egenskaberHome | Articles

April 14, 2024 02:18:53 +0300 GMT
0.023 sec.

Free Web Hosting