Køleskabstemperatur

Temperaturen i køleskabet afgør også, hvor længe maden kan holde sin friskhed. Under købet af et køleskab antager hver køber, hvilke produkter og hvor længe han vil opbevare der. Hvis det efter køb af køleskabet ikke retfærdiggør de forpligtelser, der er tildelt det, skal du sørge for, at den faktiske temperatur svarer til den, der er angivet i passet, der er knyttet til det. Hvis passet til køleskabet ikke angiver, at producenten angiver den angivne temperatur, vil det ikke være muligt at bevise, at det købte køleskab ikke opfylder kravene. Hvis køleskabet fungerer, skal du vide nøjagtigt, hvilke temperaturer der svarer til hver af de foreslåede tilstande. De fleste køleskabe har ikke indvendige termometre. Temperaturregulatorer har forskellige opdelinger. Det kan være både minimum og maksimum. Hvert køleskab har sin egen optimale position til normal madopbevaring. Denne stilling skal vælges selvstændigt. Under drift anbefaler hver producent at bruge den gennemsnitlige driftstilstand. Og baseret på den videre drift af køleskabet kan du justere til det ønskede niveau.
Ved hjælp af termoelementer kan du måle temperaturen i køleskabet. For dette tages tre point. Under testene skal køleskabet være hermetisk lukket. Alle temperaturer angivet af producenten for hvert enkelt operationsområde skal svare til de data, der er angivet i passet. Ved hjælp af etiketten kan du finde ud af, hvilke temperaturer frosne fødevarer opbevares ved.
Hvis der derhjemme ikke er noget specielt termometer ved hånden, så kan du bruge et standardtermometer, der placeres i vand. For at måle temperaturen i fryseren kan du bruge et udendørs termometer. Ved målinger skal termometeret placeres i kammerets geometriske midte. Målinger kan foretages i slutningen af kølecyklussen. For nøjagtige målinger er det nødvendigt at bruge flere cyklusser. Hvis du har brug for mere nøjagtige målinger, så skal du bruge elektroniske fjerntermometre.

Køleskabstemperatur
Køleskabstemperatur
Køleskabstemperatur
Køleskabstemperatur Køleskabstemperatur KøleskabstemperaturHome | Articles

May 26, 2024 12:49:07 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting