Selectie van draagbare luidsprekers voor iPhone

Het vinden van het juiste luidsprekersysteem voor een Apple-product is eigenlijk geen gemakkelijke taak. En dat allemaal omdat de keuze aan kwaliteitsaanbiedingen enorm is. Zelfs kleine merkluidsprekers voor de iPhone kunnen een uitstekend geluid produceren, onvergelijkbaar met hun formaat. Uitstekend maar erg duur!
De eenvoudigste oplossing is om goedkope luidsprekers met een 3,5-uitgang op je iPhone aan te sluiten. Goedkoop en boos. En we zullen verschillende relevante en interessante producten overwegen voor het verkrijgen van een helder geluid in het kader van de optimale prijs / kwaliteit-combinatie.
Het Philips DS300-dockingstation is in staat helder geluid te produceren met een zodanig volume dat zelfs 50 procent van zijn vermogen voldoende is in het appartement. Het dockingstation kan 100 procent worden gebruikt in ruime kamers, hallen - bijvoorbeeld voor voice-acting van presentaties. En dit voor een prijs van 86 dollar. Een van de voordelen van het station is de mogelijkheid van autonome werking op AA-batterijen. Door de aanwezigheid van een audio-ingang kun je de Philips DS300 gebruiken als speakers voor een laptop. De relatieve nadelen zijn onder meer synchronisatie met de iPhone, die daardoor alleen als pc en telefoon werkt als het station is uitgeschakeld.
Voor degenen die de iPhone als hoofdspeler gebruiken, zal de speciale aanbieding van Anycom Fipo Bluetooth Adapter Audio-ontvanger voor iPod interessant zijn. De adapter streamt muziek van je iPod/iPhone naar je speakers of dockingstation via Bluetooth. Deze oplossing is geschikt voor degenen wiens droom - draadloze luidsprekers op de iPhone - nog niet betaalbaar is. Maar de adapter kost ongeveer $ 30. Het maakt verbinding met de connector van elke akoestiek voor de iPhone, die vervolgens fungeert als een Bluetooth-headset en draadloos muziek afspeelt vanaf de telefoon. De gadget is compact en vereist geen extra stroombron. Alle akoestische functies voor het wisselen van tracks, het aanpassen van het volume blijven behouden. De nadelen zijn enig verlies van geluidskwaliteit tijdens het afspelen.
In het middelste prijssegment tussen deze producten is het vermeldenswaard een multimedialuidsprekersysteem met een afstandsbediening en een USB / TF-slot voor een iPad ter waarde van ongeveer $ 60. De voordelen zijn onder meer de mogelijkheid om zowel in de verticale als in de horizontale positie van de pc te spelen, wat handig is voor het bekijken van video's.

Selectie van draagbare luidsprekers voor iPhone
Selectie van draagbare luidsprekers voor iPhone
Selectie van draagbare luidsprekers voor iPhone
Selectie van draagbare luidsprekers voor iPhone Selectie van draagbare luidsprekers voor iPhone Selectie van draagbare luidsprekers voor iPhoneHome | Articles

April 19, 2024 13:06:31 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting