Sæt din bil i stand, eller hvordan du vælger den rigtige bilstøvsuger

De biler, vi kører hver dag, har nogle gange brug for kvalitetsrengøring endnu mere end de huse, vi bor i. Det er forståeligt: mængden af støv og snavs på vejene er enorm, og ikke alle biler har normale kabinefiltre. Efter et par måneders sådan en tur samler der sig næsten et par centimeter støv på instrumentbrættet, og det er umuligt at sidde på sædet uden at forårsage en slags eksplosion i form af små støvskyer. Selvfølgelig kan du gå til bilvask og betale for at sætte bilen i stand, men du vil ikke altid bruge penge på det, og bilvask i vores land er langt fra på hvert hjørne. Det er klogere at have en autostøvsuger i bilen, ved hjælp af hvilken du altid og overalt kan sætte din trofaste “jernhest” i stand.
Den største fordel ved disse enheder er deres lille størrelse. Bilstøvsugeres kompakthed giver dig mulighed for at fjerne snavs og snavs fra de mest utilgængelige hjørner af køretøjet. Sådanne enheder kan opdeles i to hovedkategorier: Støvsugere drevet af bilens indbyggede netværk, "fra cigarettænderen", og dem, der drives af deres eget batteri.
Bilstøvsugere "fra cigarettænderen"
De er i stand til at klare den generelle rengøring af hele bilen. Deres ret anstændige effekt (op til 180 watt) og ledningens længde, som når 3 meter, giver dem mulighed for med succes at løse dette problem. Disse parametre giver dig mulighed for at slippe af med problemerne med affald i bagagerummet eller krummer og dyrehår på alle bilsæder. Ulempen ved sådanne anordninger er deres relativt store vægt og overordnede dimensioner. Og problemet med at aflade batteriet løses ved at tænde for motoren og drive enheden fra generatoren. Men dette bruger brændstof.
Trådløse bilstøvsugere
De er mere kompakte, men samtidig mindre kraftfulde end enhederne i den tidligere kategori. Trådløse bilstøvsugere kan klare at rense sådanne ubehagelige små ting som aske, krummer, frøskaller.
En batteriopladning af sådanne enheder er som regel nok til 15 minutters rengøring, hvilket er en ganske acceptabel tid til at genoprette orden i kabinen. Nogle modeller af bilstøvsugere i denne kategori kan drives af bilens indbyggede elektriske netværk gennem en adapter eller have ekstra batterier.
Fordelene ved batteristøvsugere inkluderer for det første fraværet af en ledning, der kommer under dine fødder, og for det andet tilstedeværelsen af et batteri, som gør denne enhed energiuafhængig af eksterne strømkilder. Ulempen ved sådanne enheder er indlysende: hver rengøring skal ledsages af at sætte den på genopladning, men i betragtning af, at den kræver 220 volt, er det umuligt i "marcherende" forhold.
støvsamlere
Beholdere og poser bruges som støvopsamlere i bilstøvsugere. Den første af dem er mere at foretrække på grund af bekvemmeligheden ved deres brug. Normalt er volumenet af containere i området fra 200 til 700 kubikmeter. I tilfælde af, at der anvendes gennemsigtige beholdere, kan bilejeren, der rengør sit køretøj, kontrollere deres påfyldning.
Ud over tilstedeværelsen af støvsamlere giver designet af nogle bilstøvsugere dig også mulighed for at opsamle spildt væske (for eksempel Heyner Cyclonic Power 240 000-modellen). Afspærringsventilen, der er placeret i luftstrømmens bane, tillader ikke vand at trænge ind i motorrummet på støvsugeren.
dyser
Som enhver anden støvsuger er bilversionen af en sådan enhed udstyret med forskellige dyser. De fleste modeller er udstyret med f.eks. en spaltemundstykke, en fleksibel slange med børste, en rund børste med børstehår, en elektrisk turbobørste. "Ammunitionen" af støvsugere, der understøtter våd rengøring, omfatter også en dyse til opsamling af spildte væsker og vådt affald. Når du vælger en sådan enhed, skal du ikke glemme, at tilstedeværelsen af et dæksel giver dig mulighed for ikke at beskadige den og holde orden i bilen.

Sæt din bil i stand, eller hvordan du vælger den rigtige bilstøvsuger
Sæt din bil i stand, eller hvordan du vælger den rigtige bilstøvsuger
Sæt din bil i stand, eller hvordan du vælger den rigtige bilstøvsuger
Sæt din bil i stand, eller hvordan du vælger den rigtige bilstøvsuger Sæt din bil i stand, eller hvordan du vælger den rigtige bilstøvsuger Sæt din bil i stand, eller hvordan du vælger den rigtige bilstøvsugerHome | Articles

June 16, 2024 08:08:57 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting