Sådan vælger du et bilkøleskab

Hvis der er behov for produkternes sikkerhed under bevægelse, så kan du bruge et bilkøleskab eller -fryser. Hvis transporten konstant bevæger sig, kan køleskabet strømforsynes fra netværket ombord. Hvert bilkøleskab skal have høj styrke, og skal desuden modstå vibrations- og stødbelastninger. Den amerikanske standardfamilie har op til tre sådanne bærbare køleskabe i brug. Russiske bilister har i mindre grad bærbare køleskabe. Forbedring af velvære fører uundgåeligt til erhvervelsen af en sådan nødvendig ting på enhver rejse. For at opbevare frosne fødevarer i kort tid kan du hente en isotermisk pose. Skal du opbevare flydende service, kan du bruge termokandebeholdere. Alle tasker er lavet af bæredygtige materialer. Et bilkøleskab skal have en køleenhed. Dette vil holde maden længere end normalt. Et bilkøleskab kan have en separat eller indbygget plads i bilen. For eksempel kan nicher placeret mellem sæderne eller armlænene bruges til det.
Bærbare køleskabe til biler har flere typer køling. Det kan være kompression, absorption eller termoelektrisk. Hvis køleskabet har en lille kapacitet, bruges termoelektrisk køling. Bilkøleskabe er udstyret med absorptionskøling, hvis volumen er af større betydning. Stationære køleskabe er i de fleste tilfælde kun anvendelige på stationære køleskabe. Til et bilkøleskab bruges en sådan køling sjældent.
Kompressionskøleskabe har det laveste energiforbrug. Absorptionskøleskabe har lidt mere energiforbrugsværdi. Termoelektriske køleskabe har det højeste energiforbrug. Den mest økonomiske mulighed for et bilkøleskab er et minikøleskab, der ligner en kiste. Dens øverste del er udstyret med specielle dæksler. Kister er bedst i stand til at holde på kulden. Termoelektriske køleskabe er de langsomste til at få temperatur. Det er bedst at køle både maden og selve køleskabet inden turen. Det termoelektriske køleskab kan have en volumen på 0,5 til 49 liter.

Sådan vælger du et bilkøleskab
Sådan vælger du et bilkøleskab
Sådan vælger du et bilkøleskab
Sådan vælger du et bilkøleskab Sådan vælger du et bilkøleskab Sådan vælger du et bilkøleskabHome | Articles

May 28, 2024 02:21:17 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting