Pienet pesukoneet liinavaatteiden täydelliseen pesuun

Pienet pesukoneet voidaan jakaa kolmeen luokkaan:
- automaattinen ("Tefal");
- ei-automaattinen aktivaattorin pohja- ja vaakajärjestelyllä ("Mini-Vyatka", "Fairy");
- ei-automaattinen aktivaattorin pystysuoralla järjestelyllä ("Desna", "Samara", "Malyutka").
On sanottava, että ei-automaattiset pienikokoiset pesukoneet on suunniteltu pesemään 1,5 kg kuivaa pyykkiä, eikä niissä myöskään ole vääntölaitetta. Niitä on erittäin järkevä käyttää pienten esineiden (sukat, nenäliinat, vauvanvaatteet) pesussa. Kone asennetaan jakkaralle tai tuolille, ja itse pesu tapahtuu saippualiuoksen intensiivisen kierron ansiosta, joka tunkeutuu huokosten ja ainekerrosten väliin ilman mekaanista vaikutusta. Tällaisissa pienikokoisissa pesukoneissa saippualiuoksen kierto saadaan aikaan aktivaattorin kiihottamilla pyörteiliikkeillä. Liuoksen pyörreliikkeestä johtuen liinavaatteet kääntyvät jatkuvasti eri suuntiin, mikä edistää sen huolellista ja tasaista venytystä. Pesun päätyttyä vesi tyhjennetään painovoimalla, liinavaatteet puristetaan käsin tai autonomisessa sentrifugissa.
Tyypillinen ei-automaattinen pienikokoinen pesukone koostuu kannesta, säiliöstä ja kotelosta, johon koneen sähkölaitteet on asennettu: kondensaattorit, moottori, suojaava lämpörele. Kotelo, kansi ja säiliö ovat muovia. Levyaktivaattori, joka käyttää sähkömoottoria, sijaitsee säiliön sivulla. Aktivaattorin akseli on kytketty pienikokoisen pesukoneen sähkömoottorin akseliin. Sähkömoottori kiinnitetään ruuveilla säiliön seinään ja itse ruuvit on peitetty sähköä eristävällä tiivistekittillä. Tällaisen pesukoneen kotelossa on virtapiirin kytkin, ja siellä on myös reikä saippuapitoisen pesuaineliuoksen tyhjennystä varten. Tällaisen aukon kiinnitys voidaan sulkea muovitulpalla tai liittää tyhjennysletkun toiseen päähän ja sen toinen pää kiinnitetään säiliön yläreunassa olevaan erityiseen uraan koneen käydessä. Säiliön vesitasoa ohjataan erityisellä merkillä. Kansi auttaa välttämään nesteen roiskumista vaatteiden huuhtelun ja pesun yhteydessä, ja se on kiinnitetty salpoilla säiliön runkoon.

Pienet pesukoneet liinavaatteiden täydelliseen pesuun
Pienet pesukoneet liinavaatteiden täydelliseen pesuun
Pienet pesukoneet liinavaatteiden täydelliseen pesuun
Pienet pesukoneet liinavaatteiden täydelliseen pesuun Pienet pesukoneet liinavaatteiden täydelliseen pesuun Pienet pesukoneet liinavaatteiden täydelliseen pesuunHome | Articles

May 24, 2024 21:58:47 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting