Moniosastoiset jääkaapit tarjoavat monia etuja ruoan säilytykseen

Joka päivä kuluttajien keskuudessa useilla kameroilla varustettujen jääkaappimallien suosio kasvaa. Monikammioisissa jääkaapeissa yhdistyvät ominaisuudet, jotka täyttävät tämän laitteen kuluttajien tärkeimmät mieltymykset - tilavuus ja mukavuus. Monikammioisten jääkaappien toinen nimi on Side by Side, joka tarkoittaa vierekkäin. He saivat tämän nimen kahden peilin vastakkaisen oven ansiosta.
Monikammioisissa jääkaapeissa on seuraavat pääominaisuudet:
1. Mahdollisuus pakastaa ruokaa nopeasti ilman pakkasta - superjäädytys.
2. NoFrost-järjestelmä. Tämä on jäähdytysjärjestelmä, jonka ansiosta moniosastoista jääkaappia käytettäessä se ei vaadi säännöllistä sulatusta.
3. Tuoreuden vyöhykkeen läsnäolo. Tämän vyöhykkeen lämpötila edistää tuotteiden tuoreuden pitkäaikaista säilymistä ja estää niiden hajun leviämisen tietyistä tuotteista jääkaapin muihin osiin.
4. Avoimen oven äänimerkki. Se tarjoillaan, jos monikammioisen jääkaapin ovi on auki yli 30 sekuntia tai jos se ei ole tiukasti kiinni.
Voit ostaa Side by Side -monikammiojääkaapin, jossa on lisämukavuuksia: minibaari, viinikammio ja jäägeneraattorit. Monikammioisten jääkaappien muotoilu on hyvin monipuolinen ja antaa sinun valita oikean mallin melkein mihin tahansa keittiön sisustukseen. Monikammioisissa jääkaapeissa on eri värejä: tavallinen valkoinen, harmaa, musta, ruskea, beige ja muut.
Side by Side -jääkaapin pakastinosasto on varustettu lasi- tai muovihyllyillä. Tyypillisesti vakiomalleissa on 3 hyllyä jääkaapin yläosassa ja 2 muovisäiliötä on asennettu alaosaan. Side by Side -jääkaapin avattavissa ovissa on sivuhyllyt, öljylokerot, munaalustat.
Monikammioisten jääkaappien malleissa on pikapakastustoiminto, jonka avulla voit säästää vitamiineja ja hyödyllisiä hivenaineita tuotteissa. Myös monikammioisissa jääkaapeissa on suurikapasiteettisia pakastimia.
Jos haluat tehdä jääkaapistasi todella ainutlaatuisen, voit kokeilla itseäsi suunnittelijana. Voit ostaa itseliimautuvia tarroja tai tarroja ja kiinnittää ne jääkaapin oveen. Se voi olla kuvia kukista tai abstrakti sommitelma - mitä haluat.

Moniosastoiset jääkaapit tarjoavat monia etuja ruoan säilytykseen
Moniosastoiset jääkaapit tarjoavat monia etuja ruoan säilytykseen
Moniosastoiset jääkaapit tarjoavat monia etuja ruoan säilytykseen
Moniosastoiset jääkaapit tarjoavat monia etuja ruoan säilytykseen Moniosastoiset jääkaapit tarjoavat monia etuja ruoan säilytykseen Moniosastoiset jääkaapit tarjoavat monia etuja ruoan säilytykseenHome | Articles

July 14, 2024 15:51:40 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting