Gladde koelkastwand

Als we kijken naar Amerikaanse side-by-side koelkasten, dan verdient het de voorkeur om ze ingebouwd te installeren. Als je kennis maakt met Europese koelkasten, zie je dat hun warmtewisselaar zich op de achterwand bevindt. Hierdoor kan zo'n koelkast niet dicht tegen de muur geschoven worden. Hier is het vereist om strikt te voldoen aan de instructies die door de fabrikant worden aanbevolen. Meestal moet deze afstand van de muur tot de koelkast overeenkomen met een afstand van 5-8 cm De techniek, gemaakt in de VS, gaat uit van een volledig gladde wand. De warmtewisselaar in de gefabriceerde apparatuur bevindt zich in het onderste gedeelte, op de "zool". Door deze opstelling kunnen de apparaten dicht bij de muur worden geplaatst, maar ook in het meubel worden ingebouwd. Een dergelijke opstelling kan niet worden bereikt met standaarduitrusting, die niet voorziet in nabijheid.
Het onderhoud van dergelijke koelkasten is tegenwoordig verrassend eenvoudig. Maar nog niet zo lang geleden, drie jaar geleden, moest dergelijke apparatuur worden onderhouden. Eens in de drie maanden moest alle stof van de warmtewisselaar worden verwijderd. Moderne technologie├źn zorgen voor minimale stofafscheiding. Hierdoor is onderhoud aan de koelkast minimaal. Maar als er vloerverwarming in de kamer wordt gebruikt, dan is het noodzakelijk om zo'n koelkast achter te laten, waarin de warmtewisselaar zich onderaan bevindt. De levensduur van de compressor wordt in dit geval verkort. En het energieverbruik van de koelkast zal toenemen.
De side-by-side koelkast heeft een vrij lange levensduur. Zoals de feiten aantonen en fabrikanten suggereren, kan het tot 10-15 jaar goed werken. Mee eens dat maar weinig conventionele koelkasten lang goed kunnen werken. De side-by-side koelkast is natuurlijk ontworpen voor degenen die deze techniek intensiever willen gebruiken.
Deze koelkast kan bij hoge temperaturen op volle belasting werken. De luchttemperatuur kan +40 graden bereiken en de koelkast voelt deze belasting niet. Maar de belangrijkste eigenschap van deze koelkast is in ieder geval dat het ontwerp, evenals de probleemloze werking, tot in het kleinste detail is doordacht.

Gladde koelkastwand
Gladde koelkastwand
Gladde koelkastwand
Gladde koelkastwand Gladde koelkastwand Gladde koelkastwandHome | Articles

June 13, 2024 17:54:47 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting