Pakastimen lämpötila

Kodissamme on melko usein epämiellyttäviä sähkökatkon hetkiä. Siksi pakastimen toiminnassa on tärkeää, kuinka kauan se pystyy pitämään ruokaa halutussa tilassa ilman sähköä. Jotkut pakastemallit on varustettu erinomaisella lämmöneristyksellä. Siksi ne voivat säilyttää ruokaa jopa puolitoista päivää ilman virtalähdettä. VESTFROSTin pakastin pystyy ylläpitämään tasaisen lämpötilan jopa viisikymmentäkaksi tuntia. Tämän ominaisuuden avulla voit suorittaa kylmäakkujen kustannuksella. Kylmäakku on muovibrikettiä. Ne on täytetty nesteellä, jolla on korkea ominaislämpökapasiteetti. Jääkaapin ollessa käynnissä niihin kerääntyy kylmää. Heti kun virta katkeaa, ne lisäävät automaattisesti sulatusaikaa. Pakastimen sarjassa on kaksi samanlaista brikettiä.
LIEBHERR-pakastin (40 tuntia) osoittaa maksimiarvon. Kolmen ja neljän tähden pakastimien lämpötilan on oltava -18 astetta. "Lattia kylmä" on suosittu. Tämä vaihtoehto olettaa, että jokaisessa laatikossa on oma jäähdytin. Elintarvikkeet voidaan pakastaa kaikilla mahdollisilla tasoilla, eikä niitä tarvitse jatkuvasti siirtää laatikosta toiseen.
Ohjauspaneeli voi olla erilainen. Mutta jokainen niistä on varustettu lämpötilansäätimellä, näytöllä, tilan vaihdolla sekä värinäytöllä. Vihreä väri ilmaisee toimintatilan; nopea jäädytysprosessi ilmoittaa keltaisesta; jos väri on punainen, se tarkoittaa, että pakastimen ovi on auki tai sen lämpötila on riittävän korkea. On suositeltavaa tarkistaa indikaattoreiden lukemat lämpömittarin lukemilla vuosittain.
"E"-tila ilmaisee, että pakastimessa on puolitäyttö ja samalla käytetään energiansäästötilaa. Mitä tulee energiankulutukseen, jotkut mallit, jotka on varustettu No frost -järjestelmällä, kuluttavat paljon enemmän energiaa kuin passissa on ilmoitettu. Poikkeuksena ovat LIEBHERR-pakastimet, joita pidetään edullisimpana ja kalleimpana.

Pakastimen lämpötila
Pakastimen lämpötila
Pakastimen lämpötila
Pakastimen lämpötila Pakastimen lämpötila Pakastimen lämpötilaHome | Articles

April 22, 2024 22:08:40 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting