Hoe een wasmachine kiezen?

Het assortiment moderne huishoudelijke apparaten is zo breed dat wanneer je naar de winkel komt, het moeilijk te begrijpen is hoe je een wasmachine moet kiezen, zodat deze lang meegaat, niet duur is, zodat het niet nodig is om hem om de twee te repareren maanden. Verticaal en frontaal, smal en breed, met conventionele mechanische bediening of elektronisch?
Alle wasmachines zijn onderverdeeld in twee klassen: horizontaal en verticaal. De voordelen van verticale machines zijn in de regel smaller, nemen minder ruimte in beslag, er is geen ruimte voor het apparaat nodig om wasgoed te laden, de gemiddelde capaciteit van dergelijke machines is tot 5 kg droge dingen. Horizontale apparaten hebben een grote capaciteit in vergelijking met verticale, waardoor u veel minder vaak hoeft te wassen, bovendien kunnen deze apparaten onder het aanrecht worden ingebouwd, veel mensen installeren dergelijke machines in de keuken als er acrylbaden in de badkamer zijn geïnstalleerd.
Ingebouwde droger - werkingsprincipe
Sommige klanten voelen zich aangetrokken tot de was-droogcombinatie. Het principe van drogen is heel eenvoudig - er is een extra verwarmingselement dat de lucht verwarmt. Er zijn twee methoden om kleding in machines te drogen: de eerste start de timer voor een bepaalde tijd, vervolgens wordt deze uitgeschakeld en kunt u de gedroogde kleding oppakken. Deze methode is slecht omdat het wasgoed te droog of te droog kan zijn. Voorheen waren alle modellen met de mogelijkheid om dingen te drogen horizontaal geladen, nu komt een smalle wasmachine met een droger steeds vaker voor.
In meer geavanceerde wasmachines is er een apparaat dat het vochtgehalte van items in de tank analyseert, wanneer een bepaalde mate van droogheid is bereikt, stopt het proces. "Slim" wassen. Een wasdroger heeft zo zijn nadelen, hij kan maar de helft van de natte kleding drogen. Dat wil zeggen, als de maximale belasting van de wasmachine 5 kg is, kan er niet meer dan 2,5 kg per keer in worden gedroogd, wat bepaalde ongemakken met zich meebrengt, aangezien het na het wassen nodig is om de helft van de items eruit te trekken en droog de gewassen in twee stappen.
Is de aanwezigheid van een droger goed of slecht voor een wasmachine?
Er is een stereotype dat een was-droogcombinatie niet zo betrouwbaar is als een gewone. Is dat zo? Om de waarheid te achterhalen, wendden de experts zich tot een aantal diensten voor huishoudelijke apparaten, waar de meesters de belangrijkste reden voor het uitvallen van wasmachines met drogers uitlegden. Het bleek dat huishoudelijke apparaten kapot gingen, voornamelijk als gevolg van overbelasting, aangezien de meeste eigenaren het waren vergeten of te lui waren om de helft van de natte dingen na het wassen eruit te halen. Wasmachines die in de droogmodus werkten, waren overbelast, waardoor ze uitvielen. Als u de apparatuur bedient in overeenstemming met de aanbevelingen van de fabrikanten, zullen dergelijke problemen zich niet voordoen.

Hoe een wasmachine kiezen?
Hoe een wasmachine kiezen?
Hoe een wasmachine kiezen?
Hoe een wasmachine kiezen? Hoe een wasmachine kiezen? Hoe een wasmachine kiezen?Home | Articles

May 28, 2024 00:45:32 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting