Køleskabs ismaskine

En rent amerikansk opfindelse er ismaskinen. Det bruges i køleskabe, hvis model har en side-by-side position. Det er et system, der er indbygget i køleskabsdøren. Dens funktion er konstant at levere afkølet drikkevand og is. Op til fire kilo renset is genereres i køleskabet om dagen. Det kan være standard terninger eller isterninger. Hvis vi overvejer en dyr model af et køleskab, så har det elektronisk kontroludstyr. På side-by-side-køleskabets berøringspanel skal du aktivere den driftstilstand, du har brug for i øjeblikket. Oftest kan du vælge en mulighed blandt de tilgængelige: "isterning", "iskrumme" eller "køligt vand".
Før vandet går ind i ismaskinen, gennemgår vandet obligatorisk rensning. Derefter kommer vandet ind i formen, hvor terningerne dannes. Vand fryser, og lag for lag danner en isterning. Men hvis ismaskinen har funktionen Crushed ice, så smuldrer den resulterende ismølle. For at dette isfremstillingssystem skal fungere, skal køleskabet være tilsluttet dets kilde. Til dette er en kobber- eller plastikslange egnet. En vandhane styrter ned i et vandrør. Ved hjælp af adaptere skal du tilslutte slangen. Og for at vandet kan komme allerede renset, er det nødvendigt at anskaffe et filter.
Med dens hjælp vil mekanisk og kemisk rensning af vand fra alle slags skadelige urenheder finde sted. Filterkolben har en patron. Den skal skiftes en gang om året. På bagvæggen af køleskabet er der en spalte, hvori denne patron er fastgjort. Hvis vi overvejer omkostningerne ved denne forbindelse, vil det sammen med alt arbejde og materialer koste omkring $ 140. Der vil samtidig være en hane, som skal lukkes ved længere fravær.
Hvis producentens anbefaling angiver modellen for det anbefalede udskiftningsfilter, så er det bedst, hvis kun denne patron købes. Oftest er filterets mærke og enhedens mærke identiske. I området omkring halvtreds dollars er der et kolbefilter. Han skal tjene i otte måneder. Filteret med to pærer koster mere. Dens pris kan nå to hundrede og halvtreds dollars. Men dette filter holder dobbelt så længe som normalt.

Køleskabs ismaskine
Køleskabs ismaskine
Køleskabs ismaskine
Køleskabs ismaskine Køleskabs ismaskine Køleskabs ismaskineHome | Articles

April 15, 2024 16:21:34 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting