Hvordan vælger man en bagemaskine?

Oprindeligt bagte ukrainske husmødre hjemmebagt brød. De stod op ved daggry, tændte ovnen, tryllede over dejen, æltede pæne brød, og snart spredte den duftende duft af frisk brød sig i hele huset. At bage brød krævede meget tålmodighed, opmærksomhed og selvfølgelig tid. Derfor er der i vor tid med dens forfængelighed og konstante bekymringer ikke mange familier tilbage, hvor husmødre glæder deres kære med hjemmebagt brød. De fleste køber simpelthen bagværk fra den nærmeste butik. Men fornægt dig ikke selv fornøjelsen!
Når alt kommer til alt, med fremkomsten af en vidunderlig brødmaskine i dit hjem, kan du nyde ægte hjemmebagte kager hver dag!
Så lad os lære mere om brødmaskinen. Udadtil ligner alle brødmagere hinanden, de adskiller sig kun i farve og kassemateriale - plastik eller rustfrit stål. Designet af brødmaskiner har også meget til fælles: enhver model er et arbejdskammer med et låg, et varmerør (varmeelement) indeni og en motor. En spand sættes ind i sådan en "ovn", som fjernes, med et beslag til en kniv (det kaldes også en spatel). Spanden har et behageligt håndtag, non-stick belægning og er en bageform. Spatelen blander ingredienserne til en dej, mens de ti forvandler dejen til brød. Din deltagelse i madlavningsprocessen er reduceret til et minimum: du skal bare indlæse produkterne angivet i opskriften i ovnen uden at blande dem. Brødmaskinen klarer resten: den blander ingredienserne, varmer dem op, lader dejen hvile, ælter den og bager brødet. Når brødet er færdigt, giver bagemaskinen dig besked med et bip. Så enkelt er det!
Ud over at bage brød direkte, kan en brødmaskine hjælpe dig med at få færdiglavet dej, hvis du ikke har tid eller mental styrke til at gøre det selv. Takket være no-bake æltefunktionen får du en fremragende dej til fyldte tærter, en usyret dej med optimal konsistens til pizza og dumplings. Blandet med komfuret "kolobok" vil kun blive opdelt i tærter, sat på en bageplade, lad dem hæve og bage i ovnen. Der er også en direkte modsat funktion - bagning uden æltning, som er velegnet til produkter lavet af dej - muffins, charlottes. Først piskes dejen med røremaskine, derefter hældes den i en form – og i en brødmaskine! Du skal bruge denne funktion, hvis ovnen er optaget af f.eks. kødretter.
Ud over brødfunktioner har nogle modeller en anden mulighed med et lækkert navn "Syltetøj": du kan tilberede marmelade, marmelade, marmelade fra friske eller frosne frugter og bær. Hemmeligheden bag denne tilstand er kombinationen af lav temperatur, optimal tilberedningstid og konstant langsom omrøring med en spatel.
Funktionaliteten af bagemaskiner afhænger af dine behov og præferencer. Når du vælger en brødmaskine, skal du være opmærksom på følgende parametre:
Effekt - fra 400 til 1650 W i forskellige modeller. Jo højere indikatoren er, jo hurtigere virker ovnen. De fleste moderne brødmaskiner har en gennemsnitlig effekt på mindst 600 watt. Brødets vægt og størrelse. For en familie på 2-4 personer er et produkt, der vejer fra 500 g til 1 kg, normalt nok, men nogle brødmaskiner er i stand til at bage store brød op til 1,5 kg! For at tilberede den rigtige mængde brød hver gang, giver bagemaskinen dig mulighed for at indstille størrelsen på hvert brød - lille, mellem eller stor.
Designet og antallet af knive: Der er modeller af lodret og vandret design, designet til en og to knive. Producenter hævder, at ved hjælp af to knive æltes dejen mere jævnt.
Udsigtsvindue: processen med at bage brød vil finde sted bogstaveligt talt foran dine øjne, hvis du vælger en model med et udsigtsvindue. Hvad der er større, er bedre: at kigge ind i en lille firkant vil være ekstremt ubelejligt, du vil helt sikkert åbne ovnen, og det anbefales ikke. Hvis du ikke har til hensigt at kontrollere betjeningen af brødmaskinen, skal du købe en model med et "blankt" låg.
Antal bageprogrammer.
Brødbagere kan have fra 3 til 17 programmer. Programmer adskiller sig hovedsageligt med hensyn til dejæltning, bagning og driftstemperatur. I moderne modeller kan du finde både "standard" programmer til bagning af "basis" og "hvede" brød, såvel som originale programmer, for eksempel: fremstilling af marmelade, fremstilling af kager, bagning af Borodino brød, bagning af brød med forskellige tilsætningsstoffer, en speciel program til rugbagning, bagning af påskekager, bagning af gærfrit brød til kosten, bagning af brød af majs, ris, perlebyg, boghvedemel, program til bagning af fuldkornsmel, program til sødt bagværk med rosiner, chokolade, honning, sukker og andre tilsætningsstoffer mv.
Timeren giver dig mulighed for nemt at indstille det tidspunkt, hvor dine kager skal være klar: afhængigt af modellen er den designet til 12-15 timer. Det vil sige, at ved at downloade ingredienserne og installere applikationen, for eksempel om aftenen, får du friske varme kager lige til morgenmad. Luksuriøst! Brødmaskinen vil selv beregne, hvornår den skal starte processen.
Displayet er altid flydende krystal, nogle gange med en praktisk baggrundsbelysning. Jo større den er, jo bedre: På den lille er der kun tal, der angiver begyndelsen og slutningen af bageprocessen. Det store fuldfunktionsdisplay giver alle oplysninger om ovnindstillingerne, klokkeslættet og den aktuelle status for tilberedningsprocessen for brød eller boller.
Hukommelsesfunktionen beskytter mod mulige strømafbrydelser. Næsten alle brødmaskiner har det: Hvis strømmen er slukket, gemmer ovnen programmet fra 30 sekunder til 40 minutter, afhængigt af modellen, og når strømmen tændes, vender den automatisk tilbage til den afbrudte cyklus og fortsætter med at arbejde .
Sådan tilføjer du ingredienser: Vil du lave søde boller, rosinmuffins eller rustikt brød med nødder? Disse ingredienser tilsættes til den allerede tilberedte dej, så låget på en almindelig brødmaskine skal stadig åbnes. For at mikroklimaet inde i ovnen ikke forstyrres, er det bedre at købe en model med en dispenser: hæld rosiner, nødder eller tørrede frugter i et lille rum i låget, og på det rigtige tidspunkt hældes de automatisk i en spand med dejen, jævnt fordelt i hele dejen.
Tilbehør: Ovnpakken indeholder hjælpetilbehør som et målebæger, en kombineret dobbelt-endet måleske, ofte finder du også en børste til belægning af bagning med glasur i sættet med enheden. I modeller med funktionen at tilberede baguetter er der specielle stande. Og selvfølgelig - en bog med mærkevareopskrifter til bagning af brød med nøjagtige doseringer af produkter og nyttige tips til nybegyndere kokke.

Hvordan vælger man en bagemaskine?
Hvordan vælger man en bagemaskine?
Hvordan vælger man en bagemaskine?
Hvordan vælger man en bagemaskine? Hvordan vælger man en bagemaskine? Hvordan vælger man en bagemaskine?Home | Articles

April 20, 2024 14:06:29 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting