Hvordan vælger man en god vaskemaskine?

Indtil for nylig var vasketøj et mareridt for det meste af den kvindelige befolkning i vores land. Vaskemaskiner eksisterede selvfølgelig allerede dengang, men at arbejde med dem var et mareridt! Hvad var værd kun udløseranordningen i form af to ruller på den "kvindelige" trækkraft! Og derfor, umiddelbart efter udseendet af fuldgyldige automatiske vaskemaskiner på vores marked, faldt utrolig popularitet straks over dem. Efter et par år var der så mange modeller af forskellige "skiver", at det blev meget svært at vælge blandt dem den, du har brug for. Alt er anderledes: mængden af tøj, der er fyldt, typen af varmeelement ... Kort sagt, for det rigtige valg har du i det mindste brug for en lille forståelse af teorien.
Antal programmer
Jo flere programmer, jo flere forskellige vasketøj kan vaskes i maskinen. For eksempel i de fleste maskiner kan uldne og syntetiske genstande takket være specielle programmer vaskes.
Maksimal centrifugeringshastighed
Jo flere omdrejninger, jo tørrere bliver spin. Normal betragtes som antallet af omdrejninger, omtrent lig med 850 rpm.
Energiklasse
Afhængig af mængden af energi, der forbruges af vaskemaskinen, indstilles en energiklasse. Den bedste ydeevne for modeller i klasse A, B; medium - C, D, E; den laveste - F, G.
Vask klasse
Denne parameter bestemmer, hvor godt vasketøjet vil blive vasket. Den bedste ydeevne for modeller i klasse A, B; medium - C, D, E; den laveste - F, G.
Spin klasse
Afhænger af den maksimale centrifugeringshastighed og karakteriserer graden af restfugtighed i det allerede centrifugerede vasketøj. Den bedste ydeevne for modeller i klasse A, B; medium - C, D, E; den laveste - E, G.
Tromlelæsning
Den maksimale belastning varierer fra 3 til 7,2 kg. For en familie på 5 er en belastning på 5 kg optimalt. Jo større kapacitet tromlen har, jo sjældnere skal du vaske og jo mindre energi forbruges.
Udvalg af vaskemaskiner
Alle automatiske maskiner på markedet er opdelt i to store klasser - frontal vaskemaskiner og vertikale vaskemaskiner. Frontale vaskemaskiner er meget bredere og mere populære i Rusland. Lad os starte med ham.
Modeller i fuld størrelse
Maskiner i fuld størrelse er tilgængelige fra næsten alle producenter. Undtagelsen er Eurosoba. Under dette mærke produceres udelukkende kompakte maskiner.
Desuden finder du ikke mindre maskiner fra nogle producenter, såsom Miele, AEG, Asko. Og det kan ikke tilskrives disse virksomheders mangler, fordi deres produkter er designet til folk med høje indkomster og uden boligproblemer. Modeller i fuld størrelse anses for at være modeller, hvis mål - "Højde X Bredde X Dybde" (HxBxD) - er standard 85x60x60 cm. Ved "bredde" menes den del af maskinen, hvorpå betjeningspanelet og læsselugen er placeret. efter "dybde" - afstanden fra frontpanelerne til væggen.
Bemærk, at dybden på maskiner i fuld størrelse er i området fra 53 til 62 cm.
Smalle vaskemaskiner
Smalle maskiner kaldes maskiner hvis dybde er 39-45 cm Smalle vaskemaskiner er i sortimentet hos de fleste producenter: Ardo, Ariston, Beko, Bosch, Candy, Electrolux, Hansa, Hoover, Indesit, Kaiser, LG, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi.
Påfyldning i smalle vaskemaskiner varierer fra 4 til 5,5 kg, afhængigt af mærket.
Super smalle vaskemaskiner
Biler med en dybde på 32-35 cm betragtes som super smalle Sådanne modeller er den bedste løsning på problemet med ledig plads. Antallet af producenter, der producerer supersmalle biler, stiger hver dag. I dag er de: Beko (35 cm), Indesit (34 cm), LG (34 cm), Samsung (34 cm), Whirlpool (34 cm), Ardo (33 cm), Candy (33 cm), Electrolux (32 cm). ), Zanussi (32 cm). Minimumsdybden er angivet i parentes.
Som vi kan se, er de mest "slanke" biler repræsenteret af mærket Zanussi (modeller FLV 504/704/904 NN) og Electrolux EWS 1105.
Super smalle modeller har en reduceret læssevolumen, hvilket er helt naturligt, når maskinvolumen og dermed tromlen reduceres. Læss i supersmale biler - 3,5 kg (næsten alle modeller) og 4 kg (Beko og Whirlpool). Med et fald i vaskemaskinens dimensioner falder tromlens volumen, hvilket igen påvirker kvaliteten af vasken. Som regel har modeller af reducerede størrelser lavere egenskaber (lavere vaskeklasser, højere energiforbrug osv.) Dette gælder for alle, også producenter på højt niveau. Der er undtagelser: LG hævder for eksempel, at dets tre linjer af vaskemaskiner med forskellige dybder (34/44/54 cm) kun adskiller sig i belastningsvolumen (3,5/5/6 kg), mens andre egenskaber er de samme, især klasser vask og energiforbrug, et sæt programmer.
Kompakte vaskemaskiner
Vaskemaskiner kaldes kompakte, hvor alle dimensioner er reduceret. Men den vigtigste indikator er højden, som ikke overstiger 70 cm (mod de sædvanlige 85 cm), fordi. i de fleste tilfælde er disse maskiner installeret under vasken. Af de ovenfor nævnte producenter er kompakte frontlæssende maskiner produceret af Candy (Aquamatic-serien med dimensioner (70x50x43 cm), Electrolux (højde 67 cm) og Zanussi (højde 67 cm).
Den eneste producent af toploadede kompakte maskiner er Asko (Compact-serien), højden på disse maskiner er 68 cm.
Topfyldte vaskemaskiner
Ifølge statistikker i Rusland er top-loading maskiner 25% mod 75% af front-loading maskiner. Standardmålene på en lodret vaskemaskine er 90x40x60 cm Top-fyldte maskiner kan have enten en vandret eller en lodret tromle. Top loading maskiner er tilgængelige fra AEG, Ardo, Ariston, Bosch, Candy, Electrolux, Gorenje, Hoover, Indesit, Kaiser, Miele, Whirlpool, Zanussi. Separat bemærker vi firmaet Brandt, som har specialiseret sig i produktion af vaskemaskiner med kun topfyldning.

Hvordan vælger man en god vaskemaskine?
Hvordan vælger man en god vaskemaskine?
Hvordan vælger man en god vaskemaskine?
Hvordan vælger man en god vaskemaskine? Hvordan vælger man en god vaskemaskine? Hvordan vælger man en god vaskemaskine?Home | Articles

May 20, 2024 22:56:46 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting