Installation af satellit-tv i landstedet

Hvis du planlægger at installere satellit-tv i dit landsted og gerne vil gøre det så billigt som muligt, vil det være nyttigt for dig at gøre dig bekendt med følgende tips.
Ejere af forstæder tager ofte brugte tv'er til dachaen. Installation af satellit-tv, i dette tilfælde, vil ikke være i stand til at genoplive tv'et, og alle dine omkostninger forbundet med ønsket om at installere en parabol vil ikke være effektive.
Der er en rigtig måde at spare på. Installation af satellit-tv vil koste dig meget mindre, hvis du gør alt det forberedende arbejde selv. Først og fremmest skal du beslutte: hvilket satellit-tv-system, der passer til dine behov og muligheder {se. afsnittet "Satellitsystemer"}. Nu skal du vælge et sted, hvor det ville være praktisk at installere en parabol, og retningen af antennespejlets drejning {se. Se "Sådan installerer du en parabol selv"}. Derefter skal du selv foretage ledningerne {i det enkleste tilfælde skal du blot lægge antennekablet til tv'et}. Dernæst skal du installere beslaget, som antennespejlet skal monteres på. Et beslag med et sæt fastgørelseselementer samt et antennekabel {vi bruger FinMark-kablet, F 660 eller F 690}, kan købes i Kiev på radiomarkedet.
I nogle tilfælde er installationen af satellit-tv i landet fyldt med alvorlige vanskeligheder forbundet med at bestemme placeringen af antennen. For eksempel gør høje træer i den valgte retning det nødvendigt at hæve parabolen højt over husets tag. Antennen er i dette tilfælde monteret på et metalrør med en ydre diameter på 40-50 mm.
Hvis installationen af satellit-tv udføres i en ubevogtet dacha, vil forholdsregler ikke være overflødige. I dette tilfælde anbefales det at installere parabolen så højt som muligt på et utilgængeligt sted.

Installation af satellit-tv i landstedet
Installation af satellit-tv i landstedet
Installation af satellit-tv i landstedet
Installation af satellit-tv i landstedet Installation af satellit-tv i landstedet Installation af satellit-tv i landstedetHome | Articles

May 24, 2024 05:12:21 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting