Hvilket køleskab er bedst at købe?

I tider, der ikke var så fjernt fra os, blev vores forfædre tvunget til at gå til alle mulige tricks, der ville give dem mulighed for at holde deres mad frisk. For eksempel fortsætter mange folk, der bor i nord, med at bygge gletsjere i kældrene i deres huse den dag i dag: elektricitet de steder forsvinder jævnligt, og ingen ønsker at få madforgiftning på grund af dette ... Heldigvis har vi køleskabe, en overflod af modeller, som overrasker selv de mest krævende kunder. Og disse er ikke længere kun "køleskabskister", men de mest komplekse enheder, der uafhængigt kan få adgang til internettet ... Derfor, før du køber, bør du forstå lidt om teorien om at vælge køleskabe!
Udover traditionelle etkammerkøleskabe findes der tokammerkøleskabe og flerkammerkøleskabe. Det relativt enkle design af et-kammer køleskabe giver dem mulighed for at kombinere en meget høj grad af pålidelighed med en overkommelig pris. Den væsentligste ulempe ved sådanne modeller er behovet for periodisk afrimning af et "lag" is på fryserens vægge.
Mange moderne køleskabe har tre kamre. Det tredje kammer er nultemperaturkammeret eller "friskhedszonen". Den er beregnet til opbevaring af letfordærvelige produkter. De mest udbredte er kombinerede to-kammer køleskabe med et køleskab og en fryser. Du kan vælge enhver kombination af kammervolumener afhængigt af dine behov for opbevaring af mad.
To-kammer køleskabe kan fungere både fra en kompressor og fra to. Sidstnævnte mulighed er mindre økonomisk, men mere praktisk, for eksempel ved afrimning kan du slukke for ethvert af kameraerne. Fryseren, der er placeret under køleskabet og består af flere sektioner, kræver i gennemsnit 2 afrimninger om året.
Hvis køleskabet har et No Frost-system, så skal det slet ikke tøs op, men det anbefales at slukke for det mindst en gang om året for forebyggende rengøring. Køleskabet, for de fleste modeller, fungerer i automatisk afrimning (eller automatisk afrimning), dvs. køleskabet slipper af med kondenseret fugt uden din deltagelse.
Styring
Køleskabet styres på to måder: elektromekanisk og elektronisk. Sidstnævnte indebærer, at køleskabet har et elektronisk kontrolpanel med et digitalt display og en fjernbetjening, der viser alle de nødvendige data om dets drift. Elektromekanisk styring er mere velkendt for mange. Det udføres ved blot at dreje termostatknappen inde i køleafdelingen eller udenfor det på skabets øverste plan. Disse hovedegenskaber hjælper dig med hurtigt at navigere, når du vælger et køleskab i vores katalog.
De mest populære mærker af køleskabe: køleskabe Atlant, Ariston, Stinol, Indesit, Bosch, Saratov, Siemens.
Energiforbrug er en egenskab, der af alle køleskabets andre parametre vil mest påvirke din pengepungs tilstand efter at have købt et køleskab. Derfor, når du vælger en model, skal du være særlig opmærksom på denne parameter (nogle gange bruges ordene "energieffektivitet" og "økonomiklasse").
Energiklassen er angivet på mærkaten på køleskabet og i produktbeskrivelsen og bestemmes i værdiintervallet fra A til G, hvor:
fra A til C - meget økonomisk og økonomiklasse
D - mellemværdi
fra E til G - højt og meget højt strømforbrug.
Alt går til, at efter nogen tid vil begrebet "klasse Super A" også blive introduceret i den internationale klassifikation, for køleskabe, der allerede eksisterer, og hvis energiforbrugsindikatorer er meget lavere end den sædvanlige klasse A.
Givet de russiske realiteter kan det konstateres, at øget elforbrug med relativt lave betalinger for det ikke vil ramme forbrugerens lomme hårdt – mens forbedrede modeller, der sparer strøm, normalt koster mere.
Derfor, når du vælger mellem en økonomisk model og dens "uøkonomiske" modstykker, så prøv at finde ud af, hvad der er mindre: forskellen i deres omkostninger eller omkostningerne ved at forbruge ekstra kilowatt / timer i en vis periode (1 år, 2 år, 5 år , 10 år). Beregningen er ret vilkårlig (elektricitet kan stige i pris, eller den kan falde i pris), men den vil give dig mulighed for i det mindste på en eller anden måde at orientere dig i de tørre tal for egenskaberne.
Der er dog andre måder at spare omkostninger og spare energi på, som ikke kræver nogen ekstra indsats:
1. Afkøl varm mad til stuetemperatur, før den sættes i køleskabet;
2. Undgå unødvendig åbning af døren og lad den ikke stå åben i længere tid;
3. Skift termostatens position afhængigt af fyldningen af køleskabet med produkter;
4. Hvis du ikke skal opbevare mad i fryseren i flere måneder, så lad være med at indstille den laveste opbevaringstemperatur der;
Placer ikke køleskabet i nærheden af komfurer, ovne, radiatorer eller lignende varmekilder.

Hvilket køleskab er bedst at købe?
Hvilket køleskab er bedst at købe?
Hvilket køleskab er bedst at købe?
Hvilket køleskab er bedst at købe? Hvilket køleskab er bedst at købe? Hvilket køleskab er bedst at købe?Home | Articles

July 19, 2024 14:08:27 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting