Hoe een autokoelkast kiezen

Als er tijdens het transport behoefte is aan de veiligheid van producten, dan kunt u een autokoelkast of -vriezer gebruiken. Als het transport constant in beweging is, kan de koelkast gevoed worden vanuit het boordnet. Elke autokoelkast moet een hoge sterkte hebben en moet ook bestand zijn tegen trillingen en schokken. De standaard Amerikaanse familie heeft wel drie van dergelijke draagbare koelkasten in gebruik. Russische automobilisten hebben in mindere mate draagbare koelkasten. Het verbeteren van het welzijn leidt onvermijdelijk tot het verwerven van zoiets noodzakelijks tijdens elke reis. Om diepvriesproducten voor een korte tijd te bewaren, kunt u een isothermische zak pakken. Als u vloeibare gerechten moet bewaren, kunt u thermoskannen gebruiken. Alle tassen zijn gemaakt van duurzame materialen. Een autokoelkast moet een koelunit hebben. Hierdoor blijft voedsel langer goed dan normaal. Een autokoelkast kan een losse of inbouwplek in de auto hebben. Hiervoor kunnen bijvoorbeeld nissen tussen de stoelen of armleuningen worden gebruikt.
Draagbare koelkasten voor auto's hebben verschillende soorten koeling. Het kan compressie, absorptie of thermo-elektrisch zijn. Als de koelkast een kleine capaciteit heeft, wordt thermo-elektrische koeling gebruikt. Autokoelkasten zijn voorzien van absorptiekoeling, waarvan het volume van groter belang is. Stationaire koelkasten zijn in de meeste gevallen alleen van toepassing op stationaire koelkasten. Voor een autokoelkast wordt een dergelijke koeling zelden gebruikt.
Compressiekoelkasten hebben het laagste energieverbruik. Absorptiekoelkasten hebben iets meer energieverbruik. Thermo-elektrische koelkasten hebben het hoogste energieverbruik. De meest economische optie voor een autokoelkast is een minikoelkast die eruitziet als een kist. Het bovenste gedeelte is uitgerust met speciale hoezen. Kisten kunnen de kou het beste vasthouden. Thermo-elektrische koelkasten komen het langzaamst op temperatuur. Het is het beste om zowel het eten als de koelkast zelf voor de reis af te koelen. De thermo-elektrische koelkast kan een inhoud hebben van 0,5 tot 49 liter.

Hoe een autokoelkast kiezen
Hoe een autokoelkast kiezen
Hoe een autokoelkast kiezen
Hoe een autokoelkast kiezen Hoe een autokoelkast kiezen Hoe een autokoelkast kiezenHome | Articles

April 22, 2024 23:09:50 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting