Energieverbruik van de koelkast

Ergo-economie is een van de belangrijkste parameters waar u goed op moet letten bij het kiezen van een koelkast. Vergelijken we bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten voor thuisgebruik, dan valt het meeste elektriciteitsverbruik op deze home assistant. Daarom, als de toekomstige eigenaars van de koelkast nadenken over toekomstige kosten, is het noodzakelijk om een zuiniger model te kiezen. Het energieverbruik van een koelkast kan variƫren van A tot G. Het laagste energieverbruik zit in A. Het hoogste energieverbruik zit in koelkasten van klasse G. en 92/2ES. Tegelijkertijd worden de apparaten bepaald waartoe een dergelijke koelkast kan behoren. Het is ook noodzakelijk om het bruikbare volume van zowel de koelkast als de vriezer te bepalen. Daarna is het noodzakelijk om de nominale waarde van het energieverbruik voor een bepaald type koelkast te bepalen.
In dit geval moet rekening worden gehouden met de normen voor energieverbruik voor deze categorie. De nominale waarde moet worden genomen als 100%. Daarna is het noodzakelijk om te bepalen hoeveel elektriciteit de koelkast daadwerkelijk nodig heeft om te werken. Klasse "A" komt overeen met een indicator in een waarde die kleiner is dan 55%. 75% komt overeen met klasse "B". 75%-90% behoort tot energieklasse "C". 90-100% - "D" 100% -110% komt overeen met klasse "E". 110-125% spreekt van de "F"-klasse. Alle indicatoren die tot meer dan 125% behoren, komen overeen met de G-indicator.
Maar vanwege het feit dat er steeds meer nieuwe technologieƫn verschijnen, is het mogelijk dat de internationale classificatie wordt aangevuld met nog een indicator. Dit wordt de "Super A" klasse. Dit type koelkast bestaat vandaag al. Hun energieklasse is veel lager dan de "A" -klasse die tegenwoordig bestaat. Zoals u kunt zien, kan het in werkelijkheid zijn dat de koelkast veel minder elektriciteit verbruikt dan aangegeven in de nominale waarde. Dit kan worden gegarandeerd door compressoren van hoge kwaliteit, isolatie van de beste kwaliteit en andere economische apparaten.
Elke koelkast is voorzien van een eigen sticker, die vertelt over de ergonomie. Het geeft ook het theoretische elektriciteitsverbruik aan, evenals de bruikbare volumes van de koelkastkamers. De fabrikant kan onafhankelijk de mate van ruis in zijn model specificeren.

Energieverbruik van de koelkast
Energieverbruik van de koelkast
Energieverbruik van de koelkast
Energieverbruik van de koelkast Energieverbruik van de koelkast Energieverbruik van de koelkastHome | Articles

April 19, 2024 01:41:00 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting