De ruimste moderne side-by-side koelkasten

Velen van jullie hebben waarschijnlijk gehoord van sidebyside koelkasten. Deze term wordt gebruikt om te verwijzen naar koelapparatuur met scharnierende deuren die vergelijkbaar zijn met die in kasten. KOELKASTEN ZELFZIJDIG - meerdere kamers. Ze kunnen twee, drie of meer camera's hebben, die zich precies "naast elkaar" bevinden. Dergelijke accommodatie, namelijk op hetzelfde niveau, is ontworpen voor het gemakkelijkste gebruik. Mee eens, een koelkast die niet hoog is, maar tegelijkertijd breed, is veel handiger in gebruik dan een hoge - verticaal.
KOELKASTEN SIDEBYSIDE onderscheiden zich in de regel door de mogelijkheid van onafhankelijke temperatuurregeling in alle kamers, ondanks het feit dat ze een enkele compressor kunnen zijn. De apparaten werken door middel van geforceerde circulatie van luchtstromen en zijn voorzien van speciale vorstvrije wanden. In sommige modellen kunnen ze ook automatisch ontdooien. Sidebyside-koelkasten hebben twee tot zes deuren.
Kamers van scharnierkoelkasten functioneren zodanig dat de omstandigheden voor het bewaren van producten optimaal genoemd kunnen worden. Bovendien doet de staat van de producten er niet toe. Ze kunnen vers zijn en worden bewaard bij positieve temperaturen, supergekoeld, waarvoor een temperatuur van nul nodig is, en ingevroren, waarvoor een koude atmosfeer vereist is tot - 18. Sommige modellen sidebyside-koelkasten zijn ook uitgerust met apparaten die een antibacteriƫle behandeling garanderen.
Uw bestaande sidebyside-koelkast hoeft niet handmatig te worden ontdooid, hoeft niet lang te worden ontdooid, maar zorgt wel voor bijna onmiddellijke koeling van warme gerechten en, indien nodig, ook voor snel invriezen. Over het algemeen hangt het prestige van sidebyside-modellen grotendeels af van het aantal elementen waarmee ze zijn uitgerust. Zo beschikt een uitzwenkbare koelkast over de aanwezigheid van infraroodlampen, geurabsorbeerders, speciale ijsgeneratoren, dispensers voor het maken en handig serveren van ijs om te eten, waterkoelers met toevoer direct vanuit de gesloten deur, etc. Bovendien zijn deze moderne apparaten elektronisch bestuurd, "in staat" om zelfdiagnose uit te voeren, kunnen ze een ingebouwde bar, videoapparatuur, een computer en andere "lekkernijen" bevatten.
Over sidebyside-koelkasten gesproken, we kunnen met het volste vertrouwen stellen dat juist dergelijke apparaten de technologie van de toekomst vertegenwoordigen, met als doel comfort en gezelligheid te bieden aan de eigenaar.

De ruimste moderne side-by-side koelkasten
De ruimste moderne side-by-side koelkasten
De ruimste moderne side-by-side koelkasten
De ruimste moderne side-by-side koelkasten De ruimste moderne side-by-side koelkasten De ruimste moderne side-by-side koelkastenHome | Articles

May 22, 2024 20:27:52 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting