Udstyr til implementering af DVB-T-projekter

Da alle standarder i DVB-familien er baseret på MPEG-2 digital kompressionsstandard, for at organisere udsendelser i DVB-T, kræves det samme sæt udstyr som til at organisere digital satellitudsendelse. Først og fremmest er disse MPEG-2 DVB video-/lydkodere, IP/DVB-indkapslere og multipleksere. Kun modulatorer adskiller sig, da hver af DVB-standarderne (-S, -C, -T) adskiller sig præcist i sin modulationstype, fordi hver er designet til optimal transmission over forskellige fysiske medier (kabel, satellitforbindelser, broadcast).
Som et eksempel på at bygge et sendecenter i DVB-T-standarden kan vi overveje sammensætningen og princippet om driften af testzonen for DVB-T-udsendelse, som blev oprettet i Moskva på grundlag af OKTOD-udsendelsescentret med den aktive deltagelse af SYRUS SYSTEMS, som leverede og installerede hele sættet af kanaldannende udstyr MPEG-2 DVB.
Udstyret leveret af SYRUS SYSTEMS inkluderer: CODICO E-1000 Professional videoencodere, CODICO E-1000 Audio audio encodere, CODICO RTM-3800 multiplexer, CODICO IGW-600 IP DVB encapsulator, medieserver, DVB-T abonnentmodtagere, kontrol og system, FAZZT Digital Delivery System garanteret dataleveringsprogram. En pakke af digitale programmer dannes på den centrale sendestation og udsendes i DVB-T-standarden på frekvensen af en af on-air-tv-kanalerne (kanal 34, 578 MHz). Abonnentmodtagere modtager et signal fra luften, afkoder det og sender video og lyd til et tv. Radioprogrammer kan udsendes fra modtageren til en lydforstærker for at lytte. Samtidig med TV- og RV-programmer i pakken transmitteres IP-trafikdata via en separat kanal. Samtidig organiseres både ensrettet dataoverførsel uden en omvendt kanal og internetadgang i henhold til et asymmetrisk skema med en anmodning via en opkaldsforbindelse.
Det oprettede system gør det muligt at organisere transmission i én pakke, på én bærefrekvens, op til 4 tv-programmer, 8 radioprogrammer og en datatransmissionskanal. Modtagelse udføres på konventionelle tv-antenner.

Udstyr til implementering af DVB-T-projekter
Udstyr til implementering af DVB-T-projekter
Udstyr til implementering af DVB-T-projekter
Udstyr til implementering af DVB-T-projekter Udstyr til implementering af DVB-T-projekter Udstyr til implementering af DVB-T-projekterHome | Articles

June 13, 2024 21:12:58 +0300 GMT
0.006 sec.

Free Web Hosting