Ψυγειοκαταψύκτης

Ο καταψύκτης μπορεί να εξοπλιστεί με ράφια, διαμερίσματα, καθώς και συρτάρια. Εάν ο καταψύκτης έχει σχεδιαστεί για να αποθηκεύει μεγάλη ποσότητα τροφίμων, τότε θα πρέπει να προτιμώνται τα συρτάρια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούνται πιο γρήγορα εκείνα τα προϊόντα που έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Και γι 'αυτό, ένα κουτί θα είναι πιο βολικό. Το κουτί μπορεί να είναι καφασωτό, καθώς και κλειστό. Καλύτερη κυκλοφορία αέρα στα συρτάρια με πηχάκια. Αλλά μέσα από τα δικτυωτά κουτιά, μικρά κατεψυγμένα λαχανικά και φρούτα πέφτουν πολύ πιο συχνά. Είναι πολύ καλό όταν ένα από τα διαθέσιμα συρτάρια είναι αρκετά ψηλά. Στη συνέχεια, τα μη τυποποιημένα προϊόντα (κέικ) μπορούν να χωρέσουν σε αυτό. Οι χώροι κατάψυξης μπορούν να εξοπλιστούν με ειδικά ημερολόγια. Πρέπει να φέρουν την ημερομηνία κατάψυξης.
Ο καταψύκτης μπορεί να εξοπλιστεί με ένα μάλλον χρήσιμο αντικείμενο - έναν δίσκο κατάψυξης. Στο δίσκο τοποθετούνται παγοθήκες, καθώς και συσσωρευτές κρύου. Στον ίδιο δίσκο, είναι πολύ εύκολο να παγώσετε μικροαντικείμενα (ζυμαρικά, μούρα), τα οποία στη συνέχεια αδειάζετε σε ένα ειδικά προετοιμασμένο δοχείο. Αυτή η διαδικασία κατάψυξης είναι πιο αποτελεσματική από οποιαδήποτε άλλη.
Τα ξεχωριστά ψυγεία είναι εξοπλισμένα με ζώνη φρεσκάδας. Τα ευπαθή τρόφιμα διατηρούν τη φρεσκάδα τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η θερμοκρασία αυτής της ζώνης είναι από 0 έως +2 βαθμούς. Σε αυτή τη θερμοκρασία, τα βακτήρια πολλαπλασιάζονται πολύ αργά. Είναι πολύ βολικό να αποθηκεύετε σε αυτή τη ζώνη εκείνα τα προϊόντα που δεν χρειάζεται να καταψυχθούν για μικρό χρονικό διάστημα (κρέας) ή λαχανικά και φρούτα. Είναι καλύτερο εάν η ζώνη φρεσκάδας βρίσκεται στο διαμέρισμα του ψυγείου. Υπάρχουν όμως τέτοιες «φρέσκες ζώνες», οι οποίες χωρίζονται σε υγρές και ξηρές ζώνες.
Πολλά σύγχρονα ψυγεία είναι εξοπλισμένα με τη δυνατότητα να υπερβαίνουν την πόρτα. Όταν προκύψουν προβλήματα με την τοποθέτηση του ψυγείου, αυτή η επιλογή μπορεί να σας φανεί χρήσιμη. Εάν το δωμάτιο για διαμονή είναι μάλλον μικρό, τότε είναι απαραίτητο να προβλεφθεί αυτή η δυνατότητα. Ο πιο βολικός τρόπος για να μετακινήσετε το ψυγείο σε εσωτερικούς χώρους είναι να έχετε ειδικούς τροχούς. Το ίδιο το ψυγείο στέκεται όρθιο στα πόδια. Εάν υπάρχει ανάγκη να το μετακινήσετε, τότε απλά πρέπει να γέρνει προς τα πίσω. Ταυτόχρονα, δεν χρειάζεται να το μεταφέρετε, αλλά μπορείτε απλώς να το κυλήσετε.

Ψυγειοκαταψύκτης
Ψυγειοκαταψύκτης
Ψυγειοκαταψύκτης
Ψυγειοκαταψύκτης Ψυγειοκαταψύκτης ΨυγειοκαταψύκτηςHome | Articles

July 19, 2024 14:48:23 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting