Χρώματα μοντέλων iPod Nano

Το iPod nano, που είναι συσκευή αναπαραγωγής 6ης γενιάς, διαφέρει σημαντικά από άλλες γενιές. Δεν υπάρχει μηχανικός έλεγχος, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με τη χρήση του δακτυλίου Click Wheel, αλλά εμφανίστηκε μια οθόνη αφής που υποστηρίζει multi-touch. Ωστόσο, η απουσία του δαχτυλιδιού σήμαινε ότι πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά του ipod nano απλώς εξαφανίστηκαν.
Το Apple iPod nano 6G διαθέτει αρκετά μεγάλη μνήμη 8/16 GB. Υποστηρίζει τις ακόλουθες μορφές: MP3, AAC, Apple Lossless (ήχος), JPEG (φωτογραφία). Οθόνη ipod nano - 1,54 ίντσες, ανάλυση 240 επί 240 pixel. Μέγεθος - 41 * 38 * 9 mm, βάρος - 21 γραμμάρια.
Η συσκευή αναπαραγωγής συνοδεύεται από ένα διαφανές πλαστικό κουτί, ακουστικά, ένα καλώδιο για να μπορεί να συνδεθεί η συσκευή αναπαραγωγής σε υπολογιστή και ένα αυτοκόλλητο με το λογότυπο της Apple.
Το σχήμα του ipod nano player είναι τετράγωνο, οι διαστάσεις είναι συμπαγείς, η θήκη είναι μεταλλική. Ωστόσο, το αναμφισβήτητο μείον της συσκευής αναπαραγωγής είναι ότι ο συνδυασμός χρωμάτων έχει γίνει πιο ξεθωριασμένος σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα.
Μαζί με την οθόνη αφής, μπορείτε να ελέγξετε τη συσκευή αναπαραγωγής χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα έντασης ήχου και το κουμπί για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την οθόνη.
Η διαφορά μεταξύ των ipod nano player είναι ότι αντί για τυπική έξοδο USB, διαθέτει ιδιόκτητη υποδοχή.
Η διεπαφή της συσκευής αναπαραγωγής είναι ένα υβρίδιο μεταξύ iOS και παλαιότερων iPod. 14 εικονίδια σε τέσσερις επιτραπέζιους υπολογιστές αντιπροσωπεύουν τις λειτουργίες της συσκευής αναπαραγωγής. Τα εικονίδια μπορούν να τοποθετηθούν όπως είναι βολικό για τον ιδιοκτήτη. Το μειονέκτημα του νέου μοντέλου είναι ότι η ταχύτητα και η ακρίβεια της μετακίνησης στις λίστες των εργασιών έχουν γίνει πολύ λιγότερες σε σχέση με τα παλαιότερα μοντέλα. Το πλεονέκτημα είναι ότι ο έλεγχος έντασης είναι πιο βολικός, αφού έχει γίνει "τυφλός", ωστόσο, με αυτό το συν υπάρχουν νέα μειονεκτήματα - είναι αδύνατο να ελέγξετε τυφλά την αναπαραγωγή, κάτι που είναι πολύ άβολο, επειδή παρουσιάζεται η συσκευή αναπαραγωγής iPod nano 6G από τους δημιουργούς ως εξαιρετική και η πιο η καλύτερη λύση για δρομείς και άλλους αθλητές. Επίσης ένα μεγάλο μείον του μοντέλου είναι ότι η συσκευή αναπαραγωγής δεν παράγει αρχεία βίντεο.
Αν πάλι στραφούμε στα θετικά, τότε αυτό είναι αναμφίβολα ένα ραδιόφωνο FM. Καλή ποιότητα λήψης, ένας τεράστιος αριθμός σταθμών μπορεί να προστεθεί στη λίστα των αγαπημένων σταθμών, η λειτουργία "ζωντανής παύσης", στην οποία η συσκευή αναπαραγωγής μπορεί να αποθηκεύσει 15 λεπτά αέρα, διακρίνει αυτό το μοντέλο από άλλα.
Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPod nano 6G είναι 24 ώρες, αλλά στην πράξη λειτουργεί για περίπου 30 ώρες, κάτι που είναι ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα για το μοντέλο.
Έτσι, τα πλεονεκτήματα του Apple iPod nano 6G είναι τα εξής:
- Μικρό βάρος και συμπαγές μέγεθος
- μανταλάκι για τη μεταφορά του παίκτη στα ρούχα
- υπέροχο ραδιόφωνο
- η συσκευή αναπαραγωγής μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ρολόι,
και τα μειονεκτήματα είναι:
- μικρή οθόνη και αμφισβητήσιμη ποιότητα
- η διεπαφή δεν είναι φιλική προς το χρήστη
- είναι αδύνατο να ελέγξετε τον παίκτη "στα τυφλά"
- δεν υποστηρίζει βίντεο
- εάν δεν υπάρχουν εξωτερικά εξαρτήματα, τότε η συσκευή εγγραφής είναι άχρηστη
- μέγιστη ένταση - χαμηλή.

Χρώματα μοντέλων iPod Nano
Χρώματα μοντέλων iPod Nano
Χρώματα μοντέλων iPod Nano
Χρώματα μοντέλων iPod Nano Χρώματα μοντέλων iPod Nano Χρώματα μοντέλων iPod NanoHome | Articles

June 16, 2024 08:05:58 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting