Καθολικές δοκιμές ηλεκτρικών σκουπών για διάφορους σκοπούς

Σήμερα η ηλεκτρική σκούπα έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος του καθαρισμού των χώρων. Ως εκ τούτου, έχει παραχθεί ένας μεγάλος αριθμός διαφορετικών δοκιμών δημοφιλών κατασκευαστών. Οι δοκιμές ηλεκτρικής σκούπας αποκάλυψαν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του καθενός.
Το LG Kompressor είναι ένα από τα καινοτόμα μοντέλα. Το πλεονέκτημά του είναι η μεγάλη χωρητικότητα της φιάλης σκόνης. Αυτό επιτεύχθηκε με σύστημα συμπίεσης σκόνης.
Bosch Ergomax Professional. Ποιοτική γερμανική ηλεκτρική σκούπα με ωραίο σχέδιο.
Το Karcher VC6300 είναι επίσης μια αρκετά υψηλής ποιότητας συσκευή από Γερμανούς κατασκευαστές με έντονο κίτρινο χρώμα, το οποίο διακρίνεται για την αθόρυβη λειτουργία του.
Η Samsung Stealth SC9560 είναι μια κομψή και όμορφη ηλεκτρική σκούπα που έχει κερδίσει μεγάλο αριθμό καταναλωτών με την εμφάνισή της. Η σιωπή του έργου εκτελείται σε υψηλό επίπεδο και είναι η πιο ήσυχη.
Και τέλος, το κύριο μοντέλο ήταν το Dyson DC 08 Animalpro. Αυτή η εταιρεία πριν από 15 χρόνια έκανε μια μεγάλη επανάσταση στην τεχνολογία καθαρισμού. Πρόκειται για μια αρκετά ακριβή συσκευή και οι τιμές παραμένουν αμετάβλητες. Είναι κατασκευασμένο σε αρκετά υψηλό και ποιοτικό επίπεδο, αλλά το μειονέκτημα είναι το επίπεδο θορύβου, το οποίο οι σχεδιαστές δεν μπορούν να μειώσουν.
Όταν επιλέγετε μια ηλεκτρική σκούπα, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην ισχύ και πολλοί αγοραστές θεωρούν ότι όσο πιο ισχυρή τόσο το καλύτερο. Η ισχύς υποδεικνύεται στη θήκη και διαβάζεται σε watt. Μπορούμε να πούμε ότι όσο μεγαλύτερη είναι η ισχύς, τόσο πιο γρήγορο και ευκολότερο θα είναι η ηλεκτρική σκούπα.
Με βάση τα αποτελέσματα όλων των μελετών, μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα. ότι δεν αξίζει να δοθεί μεγάλη σημασία στην εξουσία. Η ποιότητα απορρόφησης σκόνης δεν θα αλλάξει. Κάθε μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε στις δοκιμές έχει καλή ισχύ και δεν προκαλεί κανένα παράπονο.
Θα πρέπει να δοθεί αρκετή προσοχή στο σύστημα φιλτραρίσματος. Αρκετός αριθμός παλιών ηλεκτρικών σκουπών έχει χρησιμοποιήσει μια σακούλα για τη συλλογή υπολειμμάτων και σκόνης, ωστόσο, τα λεπτά σωματίδια επιστρέφουν στο δωμάτιο. Στα σύγχρονα μοντέλα, έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούνται φίλτρα HEPA των γενεών H12 ή H13· αυτές οι εξελίξεις φίλτρων μπορούν να μειώσουν την είσοδο σκόνης κατά 99,95%. Αυτός είναι ένας αρκετά καλός δείκτης και αρκετά σημαντικός.
Το φιλτράρισμα εκτελείται σε ποιοτικό επίπεδο και σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε την ισχύ της ίδιας της συσκευής.
Οι δοκιμές των ηλεκτρικών σκουπών έχουν δείξει τις απαραίτητες ιδιότητες καθεμιάς. Αρκετά ισχυρές και σύγχρονες συσκευές με καλό φιλτράρισμα.

Καθολικές δοκιμές ηλεκτρικών σκουπών για διάφορους σκοπούς
Καθολικές δοκιμές ηλεκτρικών σκουπών για διάφορους σκοπούς
Καθολικές δοκιμές ηλεκτρικών σκουπών για διάφορους σκοπούς
Καθολικές δοκιμές ηλεκτρικών σκουπών για διάφορους σκοπούς Καθολικές δοκιμές ηλεκτρικών σκουπών για διάφορους σκοπούς Καθολικές δοκιμές ηλεκτρικών σκουπών για διάφορους σκοπούςHome | Articles

May 26, 2024 22:02:28 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting