Τι κάνει τις καλύτερες τηλεοράσεις LCD

Οι καλύτερες τηλεοράσεις LCD αναγνωρίστηκαν από την κριτική επιτροπή στο EISA 2010, και αυτό ακριβώς είναι η τηλεόραση LED Philips 9000 Full HD 3D Ready. Αυτή η καλύτερη τηλεόραση κοστίζει περίπου 2.100 $, βελτιώνει τη συνολική εμπειρία θέασης και ο επεξεργαστής της παρέχει εξαιρετική ευκρίνεια και ποιότητα. Η τεχνολογία Bright Pro παρέχει φωτεινά χρώματα και αντίθεση της οθόνης των καλύτερων τηλεοράσεων LCD, καθαρή μετάδοση του αντικειμένου καθώς κινείται, τέλεια φυσική κίνηση στην οθόνη, πρόσβαση στο Internet με Net TV και Wi-Fi. Και αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα, καθώς μπορείτε να αγοράσετε τα απαραίτητα αγαθά χωρίς να φύγετε από το σπίτι σας χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό κατάστημα www.techhome.ru. Η τηλεόραση διαθέτει επίσης ήχο 30W, τεχνολογία Incredible Surround για αίσθηση ατμόσφαιρας, υποστήριξη 3D 1080p, υποστήριξη DLNA και Wi-Fi MediaConnect. Οι καλύτερες τηλεοράσεις LCD διαθέτουν επίσης anti-blocking, περιορισμένη προβολή για παιδιά, σύστημα αντίθεσης, προσαρμογή οπίσθιου φωτισμού, αυτόματη επιλογή έντασης ήχου AVL, οδηγό τηλεόρασης, υπότιτλους. Με το Ambilight Spectra 3, αυτές οι καλύτερες τηλεοράσεις LCD έχουν μια νέα και μοναδική εμπειρία. Οι τεχνολογίες Philips μεγεθύνουν την ίδια την οθόνη όταν προβάλλονται στον τοίχο πίσω από την τηλεόραση, τρεμοπαίζουν από τις τρεις πλευρές, η φωτεινότητα και το χρώμα ελέγχονται από το Ambilight, δημιουργώντας ένα καθηλωτικό εφέ. Χάρη στις καλύτερες τηλεοράσεις LCD με Ambilight Spectra, οι ταινίες ζωντανεύουν πραγματικά, το Perfect Pixel HD Engine δίνει μια καθαρή και καθαρή εικόνα, όλα τα pixel υποβάλλονται σε επεξεργασία για να ληφθεί μια εικόνα υψηλής ποιότητας.
Η καλύτερη τηλεόραση LCD ανιχνεύει κάθε θόρυβο και παραμόρφωση και την εξαλείφει, η ανάλυση οθόνης 1920 x 1080p δίνει μια υπέροχη εικόνα. Με τις καλύτερες τηλεοράσεις LCD, είναι δυνατός ένας μοναδικός ρεαλισμός της εικόνας, κάθε τηλεόραση είναι έτοιμη για προβολή με συνδεδεμένο BluRay, πομπό υπερύθρων και γυαλιά 3D. Ακόμη και με τις καλύτερες τηλεοράσεις LCD, είναι επίσης δυνατή η εξοικονόμηση ενέργειας, η Net TV με Wi-Fi επιτρέπει στο Διαδίκτυο να λειτουργεί στην τηλεόραση, είναι δυνατές οι ταινίες με εξαιρετικά ήχο και καθηλωτικές ταινίες, ενώ υπάρχουν επίσης εξαιρετικά ομαλές ταινίες. Το Net TV διαθέτει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, ειδήσεων, ταινιών και εικόνων στην οθόνη της τηλεόρασης, για αυτό χρειάζεται απλώς να συνδεθείτε μέσω ethernet και να επιλέξετε όλα όσα χρειάζεστε με το τηλεχειριστήριο.

Τι κάνει τις καλύτερες τηλεοράσεις LCD
Τι κάνει τις καλύτερες τηλεοράσεις LCD
Τι κάνει τις καλύτερες τηλεοράσεις LCD
Τι κάνει τις καλύτερες τηλεοράσεις LCD Τι κάνει τις καλύτερες τηλεοράσεις LCD Τι κάνει τις καλύτερες τηλεοράσεις LCDHome | Articles

July 14, 2024 16:57:25 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting