Πόσο κοστίζει στον ιδιοκτήτη η αντικατάσταση του θερμαντικού στοιχείου στο πλυντήριο

Εάν το πλυντήριο σταματήσει να θερμαίνει νερό κατά τη διάρκεια του πλυσίματος, το πρόβλημα πιθανότατα έγκειται στη διάσπαση του θερμαντικού στοιχείου - του θερμαντικού στοιχείου. Η αιτία της βλάβης είναι συνήθως επικαθίσεις αλάτων ή βρωμιάς στο θερμαντικό στοιχείο. Διαταράσσουν τη μεταφορά θερμότητας, με αποτέλεσμα να καίγεται το πηνίο του θερμαντικού στοιχείου. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε το θερμαντικό στοιχείο στο πλυντήριο.
Το θερμαντικό στοιχείο στα αυτόματα πλυντήρια ρούχων τοποθετείται στο κάτω μέρος της δεξαμενής, καθώς πρέπει να βυθιστεί στο νερό κατά τη λειτουργία. Εάν βρίσκεται πίσω από τη δεξαμενή, τότε η αντικατάσταση του θερμαντικού στοιχείου στο πλυντήριο ξεκινά με την αποσύνδεσή του από το ηλεκτρικό δίκτυο και την αφαίρεση του πίσω καλύμματος. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ξεβιδώσετε τις βίδες. Το θερμαντικό στοιχείο βρίσκεται κάτω από τον ηλεκτροκινητήρα ή την τροχαλία του τυμπάνου. Για ευκολία αντικατάστασης του θερμαντικού στοιχείου στο πλυντήριο, αφαιρέστε τον ιμάντα κίνησης. Στη συνέχεια, δύο καλώδια τροφοδοσίας και ένα καλώδιο γείωσης πρέπει να αφαιρεθούν από τους ακροδέκτες του θερμαντικού στοιχείου και ο σύνδεσμος πρέπει επίσης να αφαιρεθεί από τον αισθητήρα θερμοκρασίας, εάν είναι διαθέσιμος στο στοιχείο θέρμανσης. Μετά από αυτό, πρέπει να χαλαρώσετε το παξιμάδι στην κεντρική βίδα, να σπρώξετε τη βίδα προς τα μέσα και να αφαιρέσετε το θερμαντικό στοιχείο σπρώχνοντάς το με δύο επίπεδα κατσαβίδια. Καθιστά δύσκολη την αντικατάσταση του θερμαντικού στοιχείου στο πλυντήριο με ένα στρώμα αλάτων ή άλλες επικαθίσεις. Αφαιρέστε το θερμαντικό στοιχείο από το σώμα του μηχανήματος πολύ προσεκτικά για να αποφύγετε ζημιά στη δεξαμενή. Στη συνέχεια, μέσα από την τρύπα του, πρέπει να αφαιρέσετε τα υπολείμματα βρωμιάς και αλάτων.
Συνιστάται να επιλέξετε ένα νέο θερμαντικό στοιχείο για τοποθέτηση από την ίδια εταιρεία ή να εστιάσετε στο μέγεθος της τσίχλας στεγανοποίησης. Πρέπει να ταιριάζουν. Η τοποθέτηση νέου στοιχείου θέρμανσης σε πλυντήριο ρούχων γίνεται με την αντίστροφη σειρά.
Μετά την αντικατάσταση του θερμαντικού στοιχείου στο πλυντήριο, πρέπει να ξεκινήσει για να ελέγξετε εάν το νερό θερμαίνεται και δεν υπάρχει διαρροή. Σε οικιακές συνθήκες, η λειτουργία του θερμαντικού στοιχείου ελέγχεται εύκολα χρησιμοποιώντας μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας. Με την έναρξη της θέρμανσης νερού, η κατανάλωση ενέργειας θα αυξηθεί δραματικά.
Η αντικατάσταση του θερμαντικού στοιχείου στα πλυντήρια ρούχων με ένα μπροστινό θερμαντικό στοιχείο γίνεται με τον ίδιο τρόπο, μόνο το μπροστινό μέρος του σώματος του μηχανήματος αποσυναρμολογείται για πρόσβαση.

Πόσο κοστίζει στον ιδιοκτήτη η αντικατάσταση του θερμαντικού στοιχείου στο πλυντήριο
Πόσο κοστίζει στον ιδιοκτήτη η αντικατάσταση του θερμαντικού στοιχείου στο πλυντήριο
Πόσο κοστίζει στον ιδιοκτήτη η αντικατάσταση του θερμαντικού στοιχείου στο πλυντήριο
Πόσο κοστίζει στον ιδιοκτήτη η αντικατάσταση του θερμαντικού στοιχείου στο πλυντήριο Πόσο κοστίζει στον ιδιοκτήτη η αντικατάσταση του θερμαντικού στοιχείου στο πλυντήριο Πόσο κοστίζει στον ιδιοκτήτη η αντικατάσταση του θερμαντικού στοιχείου στο πλυντήριοHome | Articles

May 21, 2024 11:20:47 +0300 GMT
0.010 sec.

Free Web Hosting