Ευκρινείς τηλεοράσεις LCD σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές

Μετά τη θριαμβευτική είσοδο της στερεοσκοπικής τεχνολογίας στην αγορά του οικιακού κινηματογράφου, ήρθε η ώρα για κάποια σιωπή και μια πιθανή επαναξιολόγηση της θέσης της. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς και να σημειώσουμε ότι η έλευση του 3D οδήγησε σε ένα σημαντικό άλμα ποιότητας στις τηλεοπτικές αγορές. Οι προγραμματιστές άρχισαν να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή σε εικόνες υψηλής ποιότητας, ειδικά σε σκηνές πλούσιες σε κίνηση, επειδή στην πραγματικότητα εμφανίζουν τον μεγαλύτερο αριθμό αντικειμένων κατά την παρακολούθηση ταινιών 3D.
Επίσης, η ίδια η μήτρα LCD δεν έμεινε στην άκρη. Σε αυτήν την ανασκόπηση δοκιμής, θα σας παρουσιάσουμε τη νέα τηλεόραση LCD 3D Sharp LC-40LE830RU.
Κατά την ανάπτυξη αυτού του μοντέλου τηλεόρασης LCD, οι σχεδιαστές αποφάσισαν να διατηρήσουν την παραδοσιακή εμφάνιση της θήκης. Η κλασική σιλουέτα της καινοτομίας εκτελείται σε έναν αυστηρό χρωματικό συνδυασμό μαύρης λάκας. Ένα μικρό πλαίσιο γύρω από τη μήτρα LCD μόλις 1 ίντσας επεκτείνει οπτικά τα όρια εμφάνισης, επιτρέποντας στους χαρακτήρες της ταινίας να μπουν στην αίθουσα. Εκτός από την καλή ποιότητα εικόνας, η τηλεόραση LCD 3D της Sharp διαθέτει επίσης πολύ προηγμένες δυνατότητες πολυμέσων.
Εξειδίκευση
Το μενού ρυθμίσεων της τηλεόρασης LCD Sharp είναι φτιαγμένο στο γνωστό εταιρικό στυλ. Η πλοήγηση είναι βολική και απλή, η προσαρμογή GUI χωρίς σφάλματα.
Η καλή ποιότητα των εργοστασιακών ρυθμίσεων της συσκευής της επιτρέπει να εμφανίζει ελεύθερα εικόνες χωρίς πρόσθετες ρυθμίσεις.
Ορατότητα με εξαιρετική φωτεινότητα και αληθινή αναπαραγωγή χρωμάτων. Ακόμη και με τα γυαλιά κλείστρου, η φωτεινότητα της εικόνας είναι αρκετά βέλτιστη, η υφή είναι σαφώς επεξεργασμένη, χάρη στην οποία η εικόνα γίνεται πολύ ογκώδης και ρεαλιστική.
Ακόμη και με μια τυπική ανάλυση τηλεόρασης LCD, η ακολουθία βίντεο φαίνεται πολύ εντυπωσιακή. Το καθαρό και βαθύ μαύρο στην οθόνη είναι σε τέλεια αρμονία με την εξαιρετική λεπτομέρεια και την ανάγλυφη πλάτη. Προβάλλοντας δυναμικές σκηνές από άποψη ποιότητας χωρίς αξιώσεις, δεν υπάρχει τίποτα να κολλήσετε ακόμη και σε ένα πανόραμα που κινείται γρήγορα.
Εάν αλλάξετε σε μορφή HD, η εικόνα θα προσθέσει λεπτομέρειες και ευκρίνεια στο πίσω μέρος, γεγονός που θα προσθέσει επιπλέον ένταση στη σειρά βίντεο. Ο επεξεργαστής θα κάνει εξαιρετική δουλειά στη μετάφραση των βίντεο σε στερεοσκοπική μορφή και η ταινία θα γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακή.
Η διαδρομή ήχου σε λειτουργία 3D λειτουργεί τέλεια, προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις λαμβάνετε έναν πολύ καλό ήχο με μεγάλη αυθεντικότητα των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στην οθόνη. Το ενσωματωμένο υπογούφερ εμφανίζει τους ήχους αρκετά επαρκώς.
Με το έργο της τηλεόρασης LCD η Sharp αντεπεξέρχεται με πέντε συν. Η ορατότητα στην οθόνη φαίνεται σχεδόν τέλεια.

Ευκρινείς τηλεοράσεις LCD σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές
Ευκρινείς τηλεοράσεις LCD σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές
Ευκρινείς τηλεοράσεις LCD σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές
Ευκρινείς τηλεοράσεις LCD σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές Ευκρινείς τηλεοράσεις LCD σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές Ευκρινείς τηλεοράσεις LCD σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστέςHome | Articles

May 28, 2024 19:31:05 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting