Στενά ψυγεία γνωστών κατασκευαστών για μικρούς χώρους

Σήμερα, πολλοί άνθρωποι είναι συνηθισμένοι στον τυπικό τύπο ψυγείου και δεν θέλουν να αλλάξουν τίποτα στην εμφάνιση και τις διαστάσεις του συνηθισμένου αξεσουάρ της μέσης κουζίνας κάθε νοικοκυράς. Όμως, οι σύγχρονες τεχνολογίες δεν μένουν ακίνητες και τα συνηθισμένα ψυγεία αντικαθίστανται από νέα διάφορα μοντέλα. Για παράδειγμα, τώρα τέτοια μοντέλα ψυγείων τόσο στενά κερδίζουν δημοτικότητα. Τι είναι ένα στενό ψυγείο; Στην εμφάνιση, πρακτικά δεν διαφέρει από ένα συμβατικό ψυγείο δύο θαλάμων, αλλά το χαρακτηριστικό του είναι το μικρότερο μέγεθος. Εξ ορισμού, ένα στενό ψυγείο είναι ένα ψυγείο του οποίου το πλάτος κυμαίνεται μεταξύ 48 και 55 cm.
Τα στενά ψυγεία είναι επίσης δύο θαλάμων, οι καταψύκτες μπορούν να τοποθετηθούν και πάνω και κάτω, ανάλογα με το μοντέλο και τη φαντασία του κατασκευαστή. Ο όγκος ενός τέτοιου ψυγείου είναι από 100 έως 250 λίτρα, το ύψος μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό, το κύριο πράγμα είναι ότι ταιριάζει αισθητικά στον χώρο της κουζίνας. Αυτά τα ψυγεία καταναλώνουν λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια, είναι εργονομικά και άνετα στη χρήση και το πιο σημαντικό, καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο.
Όπως ένα τυπικό ψυγείο, ένα στενό προσφέρει λειτουργία υπερ-παγώματος, ορισμένα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με πρόσθετο φωτισμό στο εσωτερικό, καθώς και ένα σύστημα προειδοποίησης που μπορεί να έχετε ξεχάσει να κλείσετε την πόρτα. Το ψυγείο προϋποθέτει την παρουσία διαφόρων ραφιών για την αποθήκευση τροφίμων, καθώς και ειδικών δοχείων για την αποθήκευση φρέσκων λαχανικών και φρούτων. Οι πόρτες μπορούν να αποθηκεύσουν διάφορα ποτά, σάλτσες και αυγά, κάτι που είναι πολύ βολικό.
Το στενό ψυγείο τροφοδοτείται με ρεύμα και όταν αποσυνδεθεί από την παροχή ρεύματος, για 10 έως 16 ώρες, αναλαμβάνει αυτόνομη λειτουργία. Τα ψυγεία κατασκευάζονται σε τυπικό λευκό χρώμα, αλλά ανάλογα με τον κατασκευαστή, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικό χρώμα, καθώς και άλλα υλικά, όπως ανοξείδωτο ατσάλι.
Τα στενά ψυγεία σήμερα εμφανίζονται όλο και περισσότερο σε ακριβές κουζίνες σχεδιαστών, στις κουζίνες εκείνων που τους αρέσει να πειραματίζονται, καθώς και στις κουζίνες των απλών νοικοκυρών.

Στενά ψυγεία γνωστών κατασκευαστών για μικρούς χώρους
Στενά ψυγεία γνωστών κατασκευαστών για μικρούς χώρους
Στενά ψυγεία γνωστών κατασκευαστών για μικρούς χώρους
Στενά ψυγεία γνωστών κατασκευαστών για μικρούς χώρους Στενά ψυγεία γνωστών κατασκευαστών για μικρούς χώρους Στενά ψυγεία γνωστών κατασκευαστών για μικρούς χώρουςHome | Articles

July 15, 2024 11:03:16 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting