Πώς να επιλέξετε μια βιντεοκάμερα;

Μια βιντεοκάμερα είναι χρήσιμο πράγμα. Και, λοιπόν, πολύ ευχάριστο. Εξάλλου, κατά τη λήψη, όλα τα συναισθήματα και τα γεγονότα αποθηκεύονται. Η εγγραφή βίντεο είναι πραγματικά μια «ζωντανή» ανάμνηση.
Πολλές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές είναι εξοπλισμένες με λειτουργία εγγραφής βίντεο, αλλά κανείς δεν θα αρνηθεί ότι το επίπεδο εγγραφής βίντεο σε μια βιντεοκάμερα εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλότερο.
Η επιλογή μιας καλής βιντεοκάμερας δεν είναι τόσο εύκολη, γιατί αυτή η τεχνική έχει πραγματικά πολλά χαρακτηριστικά και πρόσθετα χαρακτηριστικά. Επομένως, εξετάστε τις βασικές παραμέτρους για την επιλογή μιας βιντεοκάμερας.
Μορφή εγγραφής βιντεοκάμερας
Οι βιντεοκάμερες έχουν τη δυνατότητα εγγραφής σε ψηφιακές μορφές όπως Digital 8, mini DV, micro MV, DVD, Mpeg 4. Οι βιντεοκάμερες που λειτουργούν στις τρεις πρώτες μορφές εξακολουθούν να χρησιμοποιούν εγγραφή κασέτας, αλλά σε ψηφιακή ποιότητα.
Οι βιντεοκάμερες με φορμά εγγραφής Digital 8 επιλέγονται από όσους εξακολουθούν να έχουν εγγραφές σε αναλογικές μορφές Hi 8. Αυτές οι βιντεοκάμερες επιτρέπουν όχι μόνο την προβολή βίντεο σε μορφή Hi 8, αλλά και την ψηφιοποίηση σε ψηφιακό 8. Εγγραφή τόσο σε Hi 8 όσο και σε Το Digital 8 πηγαίνει σε φιλμ 8 mm, αλλά μόνο στη δεύτερη περίπτωση σε ψηφιακή ποιότητα και με στερεοφωνικό ήχο. Η τιμή των βιντεοκάμερων που εγγράφουν στο Digital 8 είναι αρκετά χαμηλή. Αλλά αν επιλέξετε την πρώτη βιντεοκάμερα, και φθηνή, είναι καλύτερα να δώσετε προσοχή στη μορφή mini DV.
Οι βιντεοκάμερες Mini DV είναι μικρότερες και ελαφρύτερες επειδή χρησιμοποιούν μικρότερη κασέτα (ταινία πλάτους 6,35 mm) από την Digital 8. Αλλά με ελαφρώς καλύτερο ψηφιακό βίντεο και στερεοφωνικό ήχο. Αυτές οι βιντεοκάμερες και οι κασέτες για αυτές παράγονται από πολλούς γνωστούς κατασκευαστές (Sony, JVC, Panasonic, Samsung), επομένως δεν πρέπει να υπάρχουν προβλήματα με τα αναλώσιμα.
Οι βιντεοκάμερες DVD πραγματοποιούν εγγραφή απευθείας σε δίσκους DVD-R/RW. Το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι το εγγεγραμμένο βίντεο μπορεί να προβληθεί αμέσως σε μια συσκευή αναπαραγωγής DVD, μπορεί εύκολα να επαναφερθεί στην κατάλληλη στιγμή. Αλλά οι διαστάσεις της ίδιας της βιντεοκάμερας DVD υπαγορεύονται από το μέγεθος του δίσκου, επομένως δεν είναι δυνατό να γίνει αρκετά συμπαγής.
Μεταξύ των σύγχρονων βιντεοκάμερων, μπορείτε να επιλέξετε αυτές που καταγράφουν σε μορφή Mpeg 4.
Παράδειγμα πίνακα
Παρακολούθηση της διαδικασίας λήψης βίντεο, επιλογή της απαιτούμενης γωνίας και διάφορες ρυθμίσεις - για όλα αυτά, χρησιμοποιείται ένα σκόπευτρο, οπτικό ή αντανακλαστικό.
Τιμές φακού
Εγγραφή βίντεο H.264 Εγγραφή βίντεο H.264
Καταγραφή βίντεο Full HD οικιστικής ιδιοκτησίας Καταγραφή βίντεο Full HD οικιστικής ιδιοκτησίας
Μορφή εγγραφής βίντεο XF, Super fine, Fine format video εγγραφής XF, Super fine, Fine
Χειροκίνητη ρύθμιση του παρμπρίζ Χειροκίνητη ρύθμιση του παρμπρίζ
Αυτόματη ρύθμιση παρμπρίζ Αυτόματη ρύθμιση παρμπρίζ
Προβολή λίστας με κουκκίδες
F 1.8
Οπτικό ζουμ 15x
Ψηφιακό ζουμ 180x
Διάμετρος φίλτρου 46 mm
Εστιακή απόσταση 46,3 - 694,5 mm
Το σκόπευτρο μπορεί επίσης να είναι ασπρόμαυρο ή έγχρωμο.

Πώς να επιλέξετε μια βιντεοκάμερα;
Πώς να επιλέξετε μια βιντεοκάμερα;
Πώς να επιλέξετε μια βιντεοκάμερα;
Πώς να επιλέξετε μια βιντεοκάμερα; Πώς να επιλέξετε μια βιντεοκάμερα; Πώς να επιλέξετε μια βιντεοκάμερα;Home | Articles

May 22, 2024 20:55:25 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting