Πλυντήρια ρούχων στην IFA 2012

Το 52ο Consumer Electronics Show στο Βερολίνο παρουσίασε αρκετά πρωτότυπα μοντέλα πλυντηρίων ρούχων.
Η εταιρεία Bosch-Siemens παρουσίασε τα πλυντήρια και στεγνωτήρια Siemens iQ800. Χαρακτηριστικό αυτού του μοντέλου είναι η αυτόματη δοσολογία σκόνης πλυσίματος ή απορρυπαντικού, η οποία τοποθετείται σε ειδική δεξαμενή. Το πλήρες γέμισμα με απορρυπαντικό έχει σχεδιαστεί για τουλάχιστον 20 πλύσεις. Μπορείτε να ελέγξετε το μηχάνημα τόσο από τη θέση του όσο και από απόσταση. Η ίδια η λειτουργία i-Dos ρυθμίζει την ποσότητα του ανάλογα με τη σκληρότητα του νερού, το βαθμό λερώματος, το βάρος των ρούχων ακόμα και τον τύπο του υφάσματος. Αυτό θα εξαλείψει το κοινό λάθος των νοικοκυρών - υπερβολική δόση και υπερβολικό αφρισμό.
Η Miele παρουσίασε ένα μοναδικό μηχάνημα. Αντί για το συνηθισμένο για όλα τα κουμπιά και τα χειριστήρια στον πίνακα υπάρχει μόνο ένα κουμπί. Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί το μηχάνημα. Και το μηχάνημα ελέγχεται από ένα tablet, με τη βοήθεια του οποίου επιλέγεται και ρυθμίζεται ένα πρόγραμμα πλύσης και πρόσθετες λειτουργίες. Οι προγραμματιστές σχεδιάζουν τη μαζική παραγωγή τέτοιων μηχανών, αλλά μέχρι στιγμής αυτό είναι μόνο μια ιδέα.
Η Samsung έκανε χωρίς εντυπωσιασμούς. Επέδειξε μόνο βελτιωμένα μοντέλα τεχνολογίας Eco Bubble, τα οποία είναι ήδη γνωστά στον σύγχρονο καταναλωτή.

Πλυντήρια ρούχων στην IFA 2012
Πλυντήρια ρούχων στην IFA 2012
Πλυντήρια ρούχων στην IFA 2012
Πλυντήρια ρούχων στην IFA 2012 Πλυντήρια ρούχων στην IFA 2012 Πλυντήρια ρούχων στην IFA 2012Home | Articles

July 19, 2024 15:37:36 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting