Θερμοκρασία καταψύκτη

Αρκετά συχνά υπάρχουν δυσάρεστες στιγμές διακοπής ρεύματος στα σπίτια μας. Γι' αυτό ένα σημαντικό σημείο στη λειτουργία του καταψύκτη είναι πόσο καιρό μπορεί να διατηρήσει τα τρόφιμα στην επιθυμητή λειτουργία χωρίς να χρησιμοποιεί ηλεκτρικό ρεύμα. Ορισμένα μοντέλα καταψύκτη είναι εξοπλισμένα με εξαιρετική θερμομόνωση. Ως εκ τούτου, μπορούν να αποθηκεύουν τρόφιμα έως και μιάμιση ημέρα χωρίς τροφοδοσία ρεύματος. Ο καταψύκτης της VESTFROST μπορεί να διατηρεί σταθερή θερμοκρασία έως και πενήντα δύο ώρες. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε εις βάρος των συσσωρευτών κρύου. Ο συσσωρευτής κρύου είναι μια πλαστική μπρικέτα. Γεμίζουν με ένα υγρό που έχει υψηλή ειδική θερμοχωρητικότητα. Όσο λειτουργεί το ψυγείο, συσσωρεύεται κρύο μέσα τους. Μόλις διακοπεί το ρεύμα, αυξάνουν αυτόματα τον χρόνο απόψυξης. Οι καταψύκτες έχουν δύο παρόμοιες μπρικέτες στο κιτ τους.
Ο μέγιστος δείκτης φαίνεται από τον καταψύκτη LIEBHERR (40 ώρες). Οι καταψύκτες με τρία και τέσσερα αστέρια πρέπει να διατηρούν θερμοκρασία -18 βαθμούς. Το "floor cold" είναι δημοφιλές. Αυτή η επιλογή προϋποθέτει την παρουσία του δικού της ψυγείου σε κάθε κουτί. Τα τρόφιμα μπορούν να καταψυχθούν σε όλα τα διαθέσιμα επίπεδα και δεν χρειάζεται να τα μετακινείτε συνεχώς από κουτί σε κουτί.
Ο πίνακας ελέγχου μπορεί να έχει διαφορετικό σχεδιασμό. Αλλά καθένα από αυτά είναι εξοπλισμένο με ελεγκτή θερμοκρασίας, οθόνη, εναλλαγή λειτουργίας, καθώς και χρωματική ένδειξη. Το πράσινο χρώμα υποδηλώνει την κατάσταση λειτουργίας. η διαδικασία της γρήγορης κατάψυξης ειδοποιεί το κίτρινο. εάν το χρώμα είναι κόκκινο, σημαίνει ότι η πόρτα του καταψύκτη είναι ανοιχτή ή η θερμοκρασία σε αυτήν είναι αρκετά υψηλή. Συνιστάται να ελέγχετε τις ενδείξεις των δεικτών με τις ενδείξεις του θερμομέτρου ετησίως.
Η λειτουργία "E" υποδεικνύει ότι ο καταψύκτης έχει μισό φορτίο και ταυτόχρονα χρησιμοποιείται η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας, ορισμένα μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με το σύστημα No frost καταναλώνουν πολύ περισσότερη ενέργεια από αυτή που αναφέρεται στο διαβατήριο. Εξαίρεση αποτελούν οι καταψύκτες LIEBHERR, που θεωρούνται οι πιο οικονομικοί και ακριβότεροι.

Θερμοκρασία καταψύκτη
Θερμοκρασία καταψύκτη
Θερμοκρασία καταψύκτη
Θερμοκρασία καταψύκτη Θερμοκρασία καταψύκτη Θερμοκρασία καταψύκτηHome | Articles

April 22, 2024 23:15:28 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting