Θερμοκρασία ψυγείου

Η θερμοκρασία στο ψυγείο καθορίζει επίσης πόσο καιρό το φαγητό μπορεί να διατηρήσει τη φρεσκάδα του. Κατά την αγορά ενός ψυγείου, κάθε αγοραστής υποθέτει ποια προϊόντα και για πόσο καιρό θα αποθηκεύσει εκεί. Εάν, μετά την αγορά του ψυγείου, δεν δικαιολογεί τις υποχρεώσεις που του έχουν ανατεθεί, τότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η πραγματική θερμοκρασία αντιστοιχεί σε αυτή που υποδεικνύεται στο διαβατήριο που επισυνάπτεται σε αυτό. Εάν το διαβατήριο για το ψυγείο δεν αναφέρει ότι ο κατασκευαστής παρέχει την καθορισμένη θερμοκρασία, τότε δεν θα είναι δυνατό να αποδειχθεί ότι το αγορασμένο ψυγείο δεν πληροί τις απαιτήσεις. Εάν το ψυγείο λειτουργεί, τότε πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς ποιες θερμοκρασίες αντιστοιχούν σε κάθε έναν από τους προτεινόμενους τρόπους λειτουργίας. Τα περισσότερα ψυγεία δεν έχουν εσωτερικά θερμόμετρα. Οι ελεγκτές θερμοκρασίας έχουν διαφορετικά τμήματα. Μπορεί να είναι τόσο ελάχιστο όσο και μέγιστο. Κάθε ψυγείο έχει τη δική του βέλτιστη θέση για κανονική αποθήκευση τροφίμων. Αυτή η θέση πρέπει να επιλέγεται ανεξάρτητα. Κατά τη λειτουργία, κάθε κατασκευαστής συνιστά τη χρήση του μέσου τρόπου λειτουργίας. Και, με βάση την περαιτέρω λειτουργία του ψυγείου, μπορείτε να προσαρμόσετε στο επιθυμητό επίπεδο.
Χρησιμοποιώντας θερμοστοιχεία, μπορείτε να μετρήσετε τη θερμοκρασία στο ψυγείο. Για αυτό λαμβάνονται τρεις βαθμοί. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, το ψυγείο πρέπει να είναι ερμητικά κλειστό. Όλες οι θερμοκρασίες που υποδεικνύονται από τον κατασκευαστή για κάθε μεμονωμένη περιοχή λειτουργίας πρέπει να αντιστοιχούν στα δεδομένα που υποδεικνύονται στο διαβατήριο. Χρησιμοποιώντας την ετικέτα, μπορείτε να μάθετε για τις θερμοκρασίες στις οποίες αποθηκεύονται τα κατεψυγμένα τρόφιμα.
Εάν στο σπίτι δεν υπάρχει ειδικό θερμόμετρο στο χέρι, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τυπικό θερμόμετρο που τοποθετείται στο νερό. Για να μετρήσετε τη θερμοκρασία στην κατάψυξη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εξωτερικό θερμόμετρο. Κατά τη διάρκεια των μετρήσεων, το θερμόμετρο πρέπει να τοποθετείται στο γεωμετρικό κέντρο του θαλάμου. Οι μετρήσεις μπορούν να ληφθούν στο τέλος του κύκλου ψύξης. Για ακριβείς μετρήσεις, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν αρκετοί κύκλοι. Εάν χρειάζεστε πιο ακριβείς μετρήσεις, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε απομακρυσμένα ηλεκτρονικά θερμόμετρα.

Θερμοκρασία ψυγείου
Θερμοκρασία ψυγείου
Θερμοκρασία ψυγείου
Θερμοκρασία ψυγείου Θερμοκρασία ψυγείου Θερμοκρασία ψυγείουHome | Articles

May 26, 2024 11:43:26 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting