Οι καλύτερες τηλεοράσεις LED της σύγχρονης πραγματικότητας

Κατά την αντικατάσταση ογκωδών τηλεοράσεων, προκύπτει το πρόβλημα, ποιες είναι καλύτερα να επιλέξετε - τις καλύτερες τηλεοράσεις led ή πλάσμα; Πριν επιλέξετε το ίδιο το μοντέλο, θα πρέπει να κατανοήσετε τη διαφορά σε αυτές τις τεχνολογίες, για παράδειγμα, μια συμβατική τηλεόραση δημιουργεί μια εικόνα χάρη σε έναν σωλήνα δέσμης στον οποίο τα ηλεκτρόνια σχηματίζουν μια εικόνα. Αλλά η λήψη μιας εικόνας γραμμή προς γραμμή pixel με ταχύτητα 25 καρέ ανά δευτερόλεπτο έχει μια σειρά από προβλήματα, όπως το τρεμόπαιγμα και η ακτινοβολία. Οι καλύτερες τηλεοράσεις LED ξεπερνούν τις συμβατικές τηλεοράσεις όσον αφορά τη φωτεινότητα, την αντίθεση και τη γωνία θέασης, αλλά ας δούμε πρώτα τα χαρακτηριστικά των τηλεοράσεων LCD. Μια εικόνα εμφανίζεται σε αυτό υπό τη δράση ενός ηλεκτρικού πεδίου σε ένα στρώμα κρυστάλλων, ενώ το πεδίο δημιουργεί σημεία κόκκινου, λευκού και κίτρινου χρώματος. Η οικοδέσποινα μιας τόσο υπέροχης τηλεόρασης μπορεί να απολαύσει παρακολουθώντας τα αγαπημένα της προγράμματα, ενώ η ψωμίζα Panasonic sd 2501 wts ετοιμάζει μυρωδάτο φρέσκο ψωμί για όλη την οικογένεια.
Οι εικόνες στην τηλεόραση LCD έχουν εξαιρετική γεωμετρία, είναι πιο καθαρές, αλλά έχουν μικρή γωνία θέασης και η εικόνα είναι δύσκολο να δει από το πλάι και η αντίθεσή της είναι χαμηλή. Αν και το τρεμόπαιγμα είναι χαμηλό και δεν υπάρχει επικίνδυνη ακτινοβολία. Το πάνελ πλάσματος λειτουργεί έτσι - ανάμεσα στα γυαλιά υπάρχει ένας χώρος με αέριο και με ένα ηλεκτρικό δίκτυο, το ρεύμα μετατρέπει το αέριο σε πλάσμα, σχηματίζοντας την ίδια την εικόνα με τη λάμψη των στοιχείων. Οι τηλεοράσεις πλάσματος μπορούν να αντιμετωπίσουν καύση πάνελ και εικονοστοιχεία, ενώ οι τηλεοράσεις LCD έχουν μειονεκτήματα όπως η καταστολή του μεσαίου τόνου, προβλήματα εμφάνισης φαντασμάτων και δύσκολη απόδοση κίνησης. Θα πρέπει όμως να θυμόμαστε και τις καλύτερες τηλεοράσεις led με πάνελ LCD και οπίσθιο φωτισμό LED, αυτή η τεχνολογία διαφέρει στον ίδιο τον οπίσθιο φωτισμό των οθονών με λαμπτήρες LED. Αυτή η αρχή στις καλύτερες τηλεοράσεις led εξαλείφει τα προβλήματα με την αντίθεση και το μαύρο χρώμα άλλων πάνελ. Επίσης, η καλύτερη τηλεόραση led είναι λιγότερο ενεργοβόρα και διαθέτει οθόνη LED, η διαγώνιος της οποίας φτάνει αρκετά μέτρα. Ο οπίσθιος φωτισμός μιας τέτοιας τηλεόρασης διατίθεται σε δύο τύπους, αυτός είναι ο οπίσθιος φωτισμός και στις άκρες της οθόνης, που δίνει την καλύτερη ποιότητα εικόνας. Η καλύτερη τηλεόραση LED έχει πλευρικό φωτισμό, που δίνει πιο όμορφο σχεδιασμό και πολύ λεπτό σώμα. Όταν αγοράζετε μια τηλεόραση, θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή όχι μόνο στη συσκευή της, αλλά και στον κατασκευαστή, καθώς και στην κανονική λειτουργία της.

Οι καλύτερες τηλεοράσεις LED της σύγχρονης πραγματικότητας
Οι καλύτερες τηλεοράσεις LED της σύγχρονης πραγματικότητας
Οι καλύτερες τηλεοράσεις LED της σύγχρονης πραγματικότητας
Οι καλύτερες τηλεοράσεις LED της σύγχρονης πραγματικότητας Οι καλύτερες τηλεοράσεις LED της σύγχρονης πραγματικότητας Οι καλύτερες τηλεοράσεις LED της σύγχρονης πραγματικότηταςHome | Articles

May 26, 2024 12:07:57 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting