Παρά-πλάι και άνεση

Τα ψυγεία side-by-side μπορούν να περιλαμβάνουν μια ποικιλία λειτουργιών. Αυτά μπορεί να είναι για παράδειγμα: παροχή πάγου και κρύου νερού, θάλαμος μηδενικής φρεσκάδας, σύστημα No Frost, ενσωματωμένο μίνι μπαρ, κλείσιμο πόρτας. Αυτή δεν είναι ολόκληρη η λίστα που μπορεί να συμπεριληφθεί στα side-by-side ψυγεία. Κάθε κατασκευαστής έχει τις δικές του μεθόδους, τις οποίες περιλαμβάνει προκειμένου να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές για ψυγεία αυτού του τύπου. Για παράδειγμα, η εταιρεία AMANA ξεχώρισε παρέχοντας έναν θάλαμο αποθήκευσης φαρμάκων σε αυτά τα ψυγεία. Σε αυτή την περίπτωση, η κάμερα μπορεί να κλειδωθεί με λουκέτο. Το ψυγείο της MAYTAG είναι εξοπλισμένο με ράφι ανύψωσης. Περιστρέφοντας την ενσωματωμένη λαβή, μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος του ραφιού. Σε αυτή την περίπτωση, οι ενέργειες εκτελούνται μόνο με το ένα χέρι.
Όλα τα καλάθια, τα ράφια, καθώς και τα πλαϊνά έχουν μόνο υψηλή ποιότητα απόδοσης. Μετά από όλα, ένα τέτοιο ψυγείο έχει σχεδιαστεί για βαριά φορτία. Επίσης, κάθε ράφι είναι εξοπλισμένο με μια πλευρά ώστε να μην μπορεί να ξεχειλίσει υγρό πάνω από την άκρη. Όλα τα ράφια μπορούν να ρυθμιστούν στο επιθυμητό ύψος. Ορισμένα μοντέλα ψυγείων side-by-side είναι εξοπλισμένα με κρεμαστά καλάθια. Αυτά είναι η BOSCH, η GENERAL ELECTRIC και πολλά άλλα. Το ψυγείο LG έχει ένα ράφι σε σχήμα οβάλ. Μπορούν να τοποθετηθούν σε οριζόντια θέση μπουκάλια κρασιού ή σαμπάνιας. Τα μοντέλα της Electrolux έχουν επώνυμα ράφια που είναι φινιρισμένα με ξύλο.
Εάν προσέχετε τις πιο ασυνήθιστες σχεδιαστικές λύσεις, τότε το ψυγείο ZigZag της MAYTAG αξίζει προσοχής. Ο όγκος του είναι 730 λίτρα. Υπάρχουν πολύ εύχρηστα δοχεία εδώ. Τα ράφια μπορούν να κατασκευαστούν από γυαλί ή σύρμα. Ωστόσο, πρέπει να ρυθμιστούν. Τα καλάθια που βρίσκονται στις πόρτες μπορούν να γέρνουν. Υπάρχουν επίσης θήκες για μπουκάλια. Το ψυγείο και η κατάψυξη του ψυγείου έχουν ζιγκ-ζαγκ διαχωρισμό.
Με όλες αυτές τις πρωτότυπες λύσεις, αυτό το μοντέλο είναι το πιο ενδιαφέρον και το πιο ευρύχωρο από όλα τα διαθέσιμα σήμερα. Ο καταψύκτης είναι εξοπλισμένος με καλάθια όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε αρκετά μεγάλα προϊόντα. Περιλαμβάνεται ράφι πίτσας. Ο ανελκυστήρας ραφιών μπορεί να ρυθμίσει το ύψος του στο χώρο του ψυγείου. Στα κουτιά του ψυγείου, μπορείτε να ρυθμίσετε ανεξάρτητα το απαιτούμενο επίπεδο υγρασίας. Κάθε ψυγείο έχει μια λειτουργία "διακοπών". Αυτός είναι ο ελάχιστος τρόπος λειτουργίας που θα απενεργοποιηθεί όταν ανοίξει η πόρτα.

Παρά-πλάι και άνεση
Παρά-πλάι και άνεση
Παρά-πλάι και άνεση
Παρά-πλάι και άνεση Παρά-πλάι και άνεση Παρά-πλάι και άνεσηHome | Articles

May 20, 2024 03:15:34 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting