Τα ψυγεία πολλαπλών διαμερισμάτων προσφέρουν πολλά οφέλη για την αποθήκευση τροφίμων

Κάθε μέρα μεταξύ των καταναλωτών, η δημοτικότητα των μοντέλων ψυγείων με πολλές κάμερες αυξάνεται. Τα ψυγεία πολλαπλών θαλάμων συνδυάζουν χαρακτηριστικά που ικανοποιούν τις κύριες προτιμήσεις των καταναλωτών αυτού του εξοπλισμού - ευρυχωρία και ευκολία. Το δεύτερο όνομα των ψυγείων πολλαπλών θαλάμων είναι Side by Side, που σημαίνει «δίπλα δίπλα». Πήραν αυτό το όνομα χάρη σε δύο πόρτες που βρίσκονται σε καθρέφτη η μία απέναντι από την άλλη.
Τα ψυγεία πολλαπλών θαλάμων έχουν τα ακόλουθα κύρια χαρακτηριστικά:
1. Δυνατότητα γρήγορης κατάψυξης τροφίμων χωρίς παγετό - σούπερ κατάψυξη.
2. Σύστημα NoFrost. Πρόκειται για ένα σύστημα ψύξης, χάρη στο οποίο, όταν χρησιμοποιείτε ψυγείο πολλαπλών διαμερισμάτων, δεν απαιτείται περιοδική απόψυξη.
3. Η παρουσία μιας ζώνης φρεσκάδας. Η θερμοκρασία σε αυτή τη ζώνη συμβάλλει στη μακροχρόνια διατήρηση της φρεσκάδας των προϊόντων και αποτρέπει τη διάδοση της μυρωδιάς τους από συγκεκριμένα προϊόντα σε άλλους χώρους του ψυγείου.
4. Ηχητικό σήμα ανοιχτής πόρτας. Σερβίρεται εάν η πόρτα του ψυγείου πολλαπλών θαλάμων είναι ανοιχτή για περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα ή εάν δεν είναι καλά κλεισμένη.
Μπορείτε να αγοράσετε ένα ψυγείο πολλαπλών θαλάμων Side by Side, το οποίο διαθέτει πρόσθετες ανέσεις: μίνι μπαρ, θάλαμο κρασιού και γεννήτριες πάγου. Ο σχεδιασμός των ψυγείων πολλαπλών θαλάμων είναι πολύ διαφορετικός και σας επιτρέπει να επιλέξετε το σωστό μοντέλο για σχεδόν κάθε εσωτερικό χώρο κουζίνας. Τα ψυγεία πολλαπλών θαλάμων έχουν διαφορετικά χρώματα: τυπικό λευκό, γκρι, μαύρο, καφέ, μπεζ και άλλα.
Ο θάλαμος κατάψυξης του ψυγείου Side by Side είναι εξοπλισμένος με γυάλινα ή πλαστικά ράφια. Συνήθως, τα τυπικά μοντέλα έχουν 3 ράφια που βρίσκονται στο επάνω μέρος του ψυγείου και 2 πλαστικά δοχεία είναι εγκατεστημένα στο κάτω μέρος. Οι ανοιγόμενες πόρτες του ψυγείου Side by Side διαθέτουν πλαϊνά ράφια, θήκες λαδιού, δίσκους αυγών.
Τα μοντέλα ψυγείων πολλαπλών θαλάμων διαθέτουν λειτουργία γρήγορης κατάψυξης, η οποία σας επιτρέπει να εξοικονομείτε βιταμίνες και χρήσιμα ιχνοστοιχεία στα προϊόντα. Επίσης σε ψυγεία πολλαπλών θαλάμων υπάρχουν καταψύκτες μεγάλης χωρητικότητας.
Εάν θέλετε να κάνετε το ψυγείο σας πραγματικά μοναδικό, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας ως σχεδιαστής. Μπορείτε να αγοράσετε αυτοκόλλητες ετικέτες ή αυτοκόλλητα και να τα τοποθετήσετε στην πόρτα του ψυγείου. Μπορεί να είναι εικόνες λουλουδιών ή μια αφηρημένη σύνθεση - ό,τι θέλετε.

Τα ψυγεία πολλαπλών διαμερισμάτων προσφέρουν πολλά οφέλη για την αποθήκευση τροφίμων
Τα ψυγεία πολλαπλών διαμερισμάτων προσφέρουν πολλά οφέλη για την αποθήκευση τροφίμων
Τα ψυγεία πολλαπλών διαμερισμάτων προσφέρουν πολλά οφέλη για την αποθήκευση τροφίμων
Τα ψυγεία πολλαπλών διαμερισμάτων προσφέρουν πολλά οφέλη για την αποθήκευση τροφίμων Τα ψυγεία πολλαπλών διαμερισμάτων προσφέρουν πολλά οφέλη για την αποθήκευση τροφίμων Τα ψυγεία πολλαπλών διαμερισμάτων προσφέρουν πολλά οφέλη για την αποθήκευση τροφίμωνHome | Articles

May 26, 2024 21:01:01 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting