Εγκατάσταση ψυγείου

Φυσικά, πριν ξεκινήσετε απευθείας την εγκατάσταση του ψυγείου, πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις συνημμένες οδηγίες. Μόνο μετά από αυτό είναι απαραίτητο να επιθεωρήσετε όλες τις ηλεκτρικές καλωδιώσεις. Δεν πρέπει να υπάρχουν σημάδια ζημιάς σε αυτό. Εάν υπάρχουν, τότε είναι καλύτερο να καλέσετε έναν ειδικό για να τα εξαλείψετε. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα υπάρξουν προβλήματα με την επακόλουθη εγγύηση. Κατόπιν αυτού, είναι απαραίτητο να εξακριβωθεί εάν η τάση στο δίκτυο αντιστοιχεί σε εκείνους τους δείκτες που είναι αποδεκτοί για τη λειτουργία της ψυκτικής συσκευής. Εάν υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις από τον κανόνα, τότε είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε έναν οικιακό μετασχηματιστή στη λειτουργία του ψυγείου. Κατά τη σύνδεση, το καλώδιο τροφοδοσίας δεν πρέπει να τοποθετείται κάτω από το ψυγείο. Αυτό μπορεί να προκαλέσει επακόλουθο βραχυκύκλωμα και, ως αποτέλεσμα, πυρκαγιά. Για να αποφύγετε μια τέτοια ενόχληση, είναι καλύτερο να το δέσετε σε έναν πυκνωτή. Για αυτό, ο συνηθισμένος σπάγκος είναι κατάλληλος.
Σε περίπτωση που το BHP περιλαμβάνει γείωση, είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε μια κατάλληλη πρίζα. Όλα, τόσο το βύσμα όσο και η πρίζα, είναι εξοπλισμένα με τρεις πόλους. Για να λειτουργεί σωστά το ψυγείο πρέπει να του παρέχεται ελεύθερη κυκλοφορία αέρα. Το ψυγείο λειτουργεί σαν αντλία. Η θερμότητα που υπάρχει μέσα αντλείται και απομακρύνεται προς τα έξω.
Το εξωτερικό είναι θερμαινόμενο. Όσο περισσότερο ψύχονται τα τρόφιμα στο ψυγείο, τόσο περισσότερο θερμαίνεται ο αέρας στο δωμάτιο όπου βρίσκεται η μονάδα ψύξης. Τα σύγχρονα ψυγεία έχουν λεία τοιχώματα. Το πηνίο σε αυτή την περίπτωση είναι αρκετά σφιχτά στερεωμένο στον τοίχο. Μπορεί να τοποθετηθεί τόσο μέσα όσο και έξω. Κατά την εγκατάσταση του ψυγείου, είναι απαραίτητο να αφήσετε ένα υποχρεωτικό κενό τουλάχιστον πέντε εκατοστών. Τα ψυγεία που είναι ενσωματωμένα σε έπιπλα κουζίνας αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Είναι επίσης απαραίτητο να ακολουθήσετε όλες τις τεχνικές.
Πολλά μοντέρνα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με αυτόματα κλεισίματα, αλλά μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας. Για να το κάνετε αυτό, απλώς ρυθμίστε το ψυγείο ή τον καταψύκτη 2 μοίρες πίσω. Δεν συνιστάται η εγκατάσταση ψυγείων κοντά στη σόμπα ή το παράθυρο. Η εισερχόμενη θερμότητα θα προκαλέσει τη θέρμανση του ψυγείου και, ως εκ τούτου, μεγαλύτερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Εάν δεν είναι δυνατή μια άλλη επιλογή, τότε είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε μια οθόνη με ανακλαστική επιφάνεια μεταξύ του ψυγείου και της πηγής θερμότητας.

Εγκατάσταση ψυγείου
Εγκατάσταση ψυγείου
Εγκατάσταση ψυγείου
Εγκατάσταση ψυγείου Εγκατάσταση ψυγείου Εγκατάσταση ψυγείουHome | Articles

April 15, 2024 14:59:08 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting