Αντιμετώπιση των οσμών του ψυγείου

Τις περισσότερες φορές, ένα ψυγείο για εμάς είναι η επιτομή της καθαριότητας και της φρεσκάδας, αφού σε άλλες συνθήκες θα ήταν απλώς ανόητο να αποθηκεύουμε τρόφιμα. Συμβαίνει όμως σε ορισμένες περιπτώσεις να αρχίζει να μυρίζει μακριά από φρεσκάδα... Η λεγόμενη «μυρωδιά ψυγείου» είναι γνωστή σε πολλούς, αλλά δεν ξέρουν όλοι πώς να την αντιμετωπίσουν σωστά. Αλλά ένα τέτοιο κεχριμπάρι δεν είναι μόνο δυσάρεστο, αλλά επίσης χαλάει απελπιστικά τη γεύση πολλών πιάτων, εκτός εάν συσκευάζονται σε αεροστεγείς σακούλες, για τις οποίες μερικές φορές δεν υπάρχει επιθυμία και τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει αρκετός χρόνος. Ακολουθούν μερικές απλές αλλά αποτελεσματικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις οσμές του ψυγείου.
Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βοηθήσετε στην απομάκρυνση της μυρωδιάς από το ψυγείο.
1. Αρχικά, ελευθερώνουμε τα ράφια του ψυγείου από τα προϊόντα και το σκουπίζουμε προσεκτικά με τις ακόλουθες ενώσεις: διάλυμα σόδας, διάλυμα αμμωνίας ή ξιδιού, οδοντόκρεμα που εφαρμόζεται σε ένα σφουγγάρι.
2. Αερίστε και στεγνώστε το ψυγείο.
3. Βάζουμε λίγο απορροφητικό: μια κόρα μπαγιάτικο ψωμί (ή μερικές φέτες αν η μυρωδιά είναι πολύ έντονη), ένα κομμένο μήλο, κομμάτια ωμές πατάτες, αλεσμένους κόκκους καφέ σε ανοιχτό πιάτο, φλούδα εσπεριδοειδών, μια ανοιχτή συσκευασία σόδα. .
Όπως μπορείτε να δείτε, οι τρόποι για να εξαφανίσετε τη μυρωδιά από το ψυγείο είναι αρκετά απλοί. Μην ξεχνάτε να το ξεπαγώνετε και να το πλένετε δύο φορές το χρόνο με τους παραπάνω τρόπους και να αποθηκεύετε τα τρόφιμα κάτω από το καπάκι σε πιάτα κατασκευασμένα μόνο από υλικά υψηλής ποιότητας.

Αντιμετώπιση των οσμών του ψυγείου
Αντιμετώπιση των οσμών του ψυγείου
Αντιμετώπιση των οσμών του ψυγείου
Αντιμετώπιση των οσμών του ψυγείου Αντιμετώπιση των οσμών του ψυγείου Αντιμετώπιση των οσμών του ψυγείουHome | Articles

May 20, 2024 21:46:28 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting