Satelliitti-TV

Satelliitti-tv ei ole enää tietotekniikan osaaminen. Satelliittitelevision avulla sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus katsella paitsi paljon uusia kanavia, myös parantaa merkittävästi kansallisten kanavien lähetysten laatua.
Satelliittitelevisio on erityinen 2000-luvun koulutusohjelma. Jos valitset Telesputnik-lehden - kuukausittaisen satelliitti- ja kaapelitelevisiojulkaisun, näet kuinka monta satelliittia on sijoitettu maapallon kiertoradalle. Itse asiassa päiväkirja sisältää tietoa vain osasta useiden avaruusalusten satelliiteista. Itse asiassa niitä on paljon enemmän ja ne ovat kaikki geostationaarisella kiertoradalla, jotka sijaitsevat maan päiväntasaajan tasolla. Tämä on ainoa pyöreä kiertorata, jonka säde on 35 785 km ja jolla satelliitti näyttää olevan liikkumaton maan tarkkailijalle, edellyttäen että satelliitin pyörimiskulmanopeus maan akselin ympäri on sama kuin maan pyörimisnopeus sen akselin ympäri . Tämä tarkoittaa, että jos satelliittiantenni on oikein viritetty vastaanottamaan satelliitista ja se on turvallisesti kiinnitetty, sen sijaintia ei tarvitse korjata tulevaisuudessa.
Jokainen Euroopan maa pyrkii sijoittamaan televisiosatelliittinsa geostationaariselle kiertoradalle, mutta tilaa ei ole tarpeeksi kaikille. Siksi taistelussa "paikasta auringon alla" satelliitit, kuten linnut, kokoontuvat "parveiksi". Esimerkiksi satelliitin nimi "HotBird" viittaa useisiin (avaruusstandardien mukaan) lähellä sijaitseviin (avaruusstandardien mukaan) avaruusaluksiin (noin 100 km), joiden kiertoradalla on noin 13 astetta itäistä pituuspiiriä. Koska kaikki satelliitit ovat päiväntasaajan tasolla, niiden maantieteellinen leveysaste on nolla ja niiden pituus vaihtelee. Muistaakseni alkumeridiaani kulkee Lontoon läpi ja erottaa läntisen ja itäisen pituusasteen. Televisiosatelliitti laukaistaan tiettyyn pisteeseen kiertoradalla palvelemaan tiettyä maanpinnan aluetta, joten sillä on oma säteilykuvionsa. Koska jokaiseen avaruusalukseen on asennettu useita transpondereita (vastaanotin-lähettimet), joista jokainen pystyy lähettämään useita TV-ohjelmia yhdessä streamissa, lähetyskanavien kokonaismäärä voidaan mitata kymmenissä. Selvyyden vuoksi satelliitti voidaan kuvitella "kohdevaloksi" tai "kohdevalaisimien" ryhmäksi, joka "leiilee" yötaivaalla päiväntasaajan yläpuolella, joka "säteillään" sieppaa pimeydestä osan maan pinnasta. . Tässä tapauksessa "valaistun" pinnan pinta-alasta riippuen jokainen säde voidaan luokitella: kapea, vyöhyke, alueellinen, globaali jne. Suurin sähkömagneettisten aaltojen tiheys on keskittynyt säteen keskelle. Mitä suurempi satelliitista säteilevän signaalin teho saavuttaa maanpinnan satelliittiantennin sijainnissa, sitä pienempi on antennipeilin halkaisija. Tällä edulla on kapea palkki. Mitä laajempi peittoalue, sitä pienempi tehovuon tiheys maan pinnalla. Esimerkiksi Kiovassa olevan Intelstat 905:n televisio-ohjelmien vastaanottamiseksi 27,5 astetta. h. peittää koko siitä näkyvän osan maan pinnasta, tarvitaan antenni, jonka halkaisija on vähintään kolme metriä. Ukrainan alue on periaatteessa "valaistu" monien satelliittien säteillä, mutta useimmat niistä luovat pienen tehovuon tiheyden. Meitä, Ukrainan asukkaita, kiinnostavat eniten satelliitit, joista lähetetään kansallisia tv-kanavia, sekä venäläiset tv-kanavat, jotka voidaan vastaanottaa pienillä satelliittiantenneilla.
Satelliitti-tv on hyvin käytettyä aikaa, varsinkin kun sen avulla voit katsoa paljon enemmän kanavia kuin kaapeli-tv. Nykyään satelliittitelevision vakiopaketti on 500 kanavaa! Kuvittele meri monipuolista tietoa suoraan TV-ruudullasi!

Satelliitti-TV
Satelliitti-TV
Satelliitti-TV
Satelliitti-TV Satelliitti-TV Satelliitti-TVHome | Articles

May 24, 2024 22:34:58 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting