Samsung Galaxy Tab 10.1

Fans af moderne gadgets var meget nysgerrige efter at vide, hvordan den nye ti-tommer Samsung Galaxy-tablet ville se ud. Den første tablet med en syv-tommer skærm Galaxy Tab vakte ikke den store begejstring blandt brugerne, selvom anmeldelserne generelt var gode. Prisen på gadgetten var klart overpris, og skærmstørrelsen er lille.
specifikationer
Da ti-tommer tablets i dag er værdig konkurrence til netbooks og delvist bærbare computere, er kampen mellem de førende gadget-producenter foldet for alvor ud. Vores forbruger er dog, udover funktionalitet, altid meget optaget af prisen. Efter en dyr syv-tommer for virksomheden Samsyng at introducere en ny tablet på markedet og erobre markedet er blevet en æressag.
Samsung Galaxy Tab 10.1 er lille i størrelsen: 256,6 mm x 175,3 mm x 9,7 mm, enheden vejer lige under 600 gram. For sådan en moderne og "smart" gadget vejer den "som en fjer." Desuden er massen på 75 gram ikke til fordel for dens første direkte konkurrent. Et godt træk, da brugerne højst sandsynligt snart vil kræve en gadget så tyk som et plastikkort.
Skærmopløsning er standard for sådanne modeller. Og det er normalt, så længe det ikke nytter at stræbe efter aktive innovative opdateringer. De fleste almindelige applikationer fungerer med de givne parametre, og mere "krævende" programmer kan overbelaste enhedens processor for meget. Skærmens betragtningsvinkler og den overordnede billedkvalitet er "på niveau", men i skarpt sollys bliver billedet meget svagt. Denne indikator er dog ikke særlig vigtig. Men den blanke overflade af skærmen vil tjene som et fremragende spejl for piger.
Funktionel
Den nye Samsung Galaxy tablet har et meget moderne fyld. Enhedens RAM er 1 GB. Ansvarlig for enhedens ydeevne er en 2-core processor med en frekvens på 1 GHz. Interfacet er udstyret med Wi-Fi, direkte mulighed for tilslutning til andre enheder. 3 MP-kameraet suppleres af autofokus for video og fotografering i høj kvalitet. Der er også et 2 MP-kamera til videoopkald og konferenceopkald. Det er værd at bemærke, at Samsung-tabletten afspiller video med en høj billedhastighed. Dette giver dig mulighed for at se film i enhver Full HD-kvalitet.
Generelt er Samsung Galaxy Tab 10.1-gadgeten ganske i stand til at konkurrere med lignende enheder, udseendet og det indre bløde præsenteres på et godt niveau.

Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab 10.1 Samsung Galaxy Tab 10.1 Samsung Galaxy Tab 10.1Home | Articles

June 13, 2024 19:50:22 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting