Sammen med køleskab

Et af hovedkriterierne for at vælge et køleskab er dets interne tilbehør. Hver virksomhed foretager årligt interne justeringer af tilbehør for at tiltrække kunder. Selvom der ikke er specifikke ændringer i køleenheden. Hver BHP har hylder. Hylder må kun være fraværende i kister eller bærbare køleskabe. Hvis man ser tilbage, var de allerførste køleskabe, bortset fra hylder, ikke længere udstyret med noget. Designet, samt materialet, som hylden er lavet af, vil være afgørende i løbet af levetiden. De påvirker også kompleksiteten under rengøringen af køleskabet. Og den æstetiske opfattelse afhænger af deres kvalitetsydelse. I det sidste århundrede havde hylderne et gitterlook. Samtidig blev de lavet ved hjælp af en zinkbelægning. Nogle modeller af køleskabe bruger lignende hylder på nuværende tidspunkt. Men rigtige producenter bruger en mere holdbar belægning til hylder. Den prestigefyldte model kan variere i brugen af forkromning.
Hylder lavet af rustfrit stål er også anvendelige. I starten kunne hyldernes placering ikke ændres. Det var fast fastgjort. For at rumme en overdimensioneret vare, var jeg nødt til at fjerne hylden fra køleskabet. Herefter begyndte hylderne at blive reguleret. Det nyttige volumen af kammeret begyndte at blive brugt med større effektivitet. I øjeblikket er der hylder, der foldes sammen, samt teleskophylder. Moderne hylder er lavet af gennemsigtig plast med kanter på alle fire sider for at forhindre lækager.
De første køleskabe var udstyret med en sidehylde til opbevaring af flasker. I dag findes der specielle køleskabe med hældning, som bruges specifikt til opbevaring af vine. Vinskabene har træhylder.
For at opbevare grøntsager og frugter har hvert køleskab specialdesignede skuffer. I starten var der kun én kasse. Han var placeret nedenfor. Skillevægge begyndte at blive brugt til at isolere opbevaring af grøntsager og frugter. Så blev det besluttet at oprette to separate kasser. Materialet var oprindeligt hvidt plastik, men nu er det gennemsigtigt og kan have enhver farve.

Sammen med køleskab
Sammen med køleskab
Sammen med køleskab
Sammen med køleskab Sammen med køleskab Sammen med køleskabHome | Articles

May 26, 2024 21:57:39 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting