Er det teknisk muligt at flytte køleskabsdøren til den anden side?

I hver enkelt af os er en ret vigtig rolle besat af ... et køleskab. Ja, ja, det er denne hvide ven af menneskeheden, der står ubevægelig og uforgængelig i næsten ethvert køkken og gemmer sig i sine indvolde næsten uudtømmelige strategiske fødevareforsyninger. Mange af os er allerede blevet så dygtige til at åbne den, at vi kan gøre det selv i søvne! Men under reparationer bliver køleskabet ofte omarrangeret, og denne handling medfører ofte mange problemer. Det kan for eksempel være nødvendigt at ændre den retning, som køleskabsdøren åbner i. Er sådan en operation i princippet mulig, og i så fald, hvor realistisk er det at udføre denne snedige manipulation på egen hånd? Lad os prøve at besvare dette spørgsmål.
Det viser sig, at du kan. For at gøre dette har du brug for et køleskab samt et sæt specielle skruetrækkere, for eksempel biler. Så,
1. Vi tager alle kasser og hylder ud af køleskabet. Sæt køleskabsdøren op.
2. Fjern den nederste støtte ved at skrue to bolte af i fordybningerne (dette kræver en speciel dyse).
3. Vi skruer propperne af, hvoraf den ene akse af fryseren er fastgjort.
4. Vi skruer aksen af venstre stopper og skruer den ind i højre stopper, og sætter den venstre på plads, allerede uden en akse
5. Fjern fryserdøren fra fastgørelseselementerne og lirk forsigtigt propperne i enderne af døren, der er placeret til højre, af med en kniv, og sæt dem ind i hullerne til venstre.
6. Vi fastgør døren til kølekammeret i lodret position.
7. Fjern dækslet inde i køleskabet ved at skrue to skruer af indefra.
8. Luk køleskabsdøren
9. Vi skruer beslaget af, der indeholder den øverste akse af køleskabsdøren, tager aksen ud af den og skruer den ind fra den anden side. Fjern lågen og fastgør det øverste beslag til et nyt sted.
10. Fjern plastikproppen fra topdækslet og sæt det ind i højre side, skru topdækslet på plads.
11. Den nederste akse af døren til køleafdelingen og den nederste akse af fryseren indeholder et beslag, den er placeret lige i midten af køleskabet. Vi skruer den af, og bytter de to plastikpakninger.
12. Vi sætter døren til køleskabet tilbage.
13. Vi indsætter midterbeslaget i den øvre akse og fastgør det.
14. Sæt fryserdøren på plads.
15. Stil køleskabet på højkant.
Vi håber, at du klarede opgaven med at hænge køleskabsdøren og ikke brød noget. Og hvis det er tilfældet, så vil der helt sikkert være reservedele i servicecentret.

Er det teknisk muligt at flytte køleskabsdøren til den anden side?
Er det teknisk muligt at flytte køleskabsdøren til den anden side?
Er det teknisk muligt at flytte køleskabsdøren til den anden side?
Er det teknisk muligt at flytte køleskabsdøren til den anden side? Er det teknisk muligt at flytte køleskabsdøren til den anden side? Er det teknisk muligt at flytte køleskabsdøren til den anden side?Home | Articles

May 21, 2024 15:50:12 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting