Glatt køleskabsvæg

Hvis vi betragter amerikanske side-by-side køleskabe, er det at foretrække at installere dem indbygget. Når man stifter bekendtskab med europæiske køleskabe, kan man se, at deres varmeveksler er placeret på bagvæggen. På grund af dette kan et sådant køleskab ikke skubbes tæt på væggen. Her er det forpligtet til nøje at overholde instruktionerne anbefalet af producenten. Oftest skal denne afstand fra væggen til køleskabet svare til en afstand på 5-8 cm Teknikken, der er lavet i USA, forudsætter en helt glat væg. Varmeveksleren i det fremstillede udstyr er placeret i den nederste del, på "sålen". Som et resultat af dette arrangement kan apparaterne flyttes tæt på væggen, samt indbygges i møblerne. En sådan ordning kan ikke opnås med standardudstyr, som ikke sørger for nærhed.
Vedligeholdelse af sådanne køleskabe i dag er overraskende enkel. Men for ikke så længe siden, for tre år siden, skulle sådant udstyr vedligeholdes. Det var nødvendigt at fjerne alt støv fra varmeveksleren en gang hver tredje måned. Moderne teknologier sørger for minimal støvopsamling. I lyset af dette er vedligeholdelsen af køleskabet minimal. Men hvis der bruges opvarmede gulve i rummet, er det nødvendigt at opgive et sådant køleskab, hvor varmeveksleren er placeret i bunden. Kompressorens levetid vil i dette tilfælde blive reduceret. Og køleskabets energiforbrug vil stige.
Side-by-side køleskabet har en ret lang levetid. Som fakta viser, og producenterne antyder, er den i stand til at fungere korrekt i op til 10-15 år. Enig i, at få konventionelle køleskabe er i stand til at tjene ordentligt i lang tid. Side-by-side køleskabet er naturligvis designet til dem, der foretrækker mere intensiv brug af denne teknik.
Dette køleskab er i stand til at arbejde ved fuld belastning under høje temperaturforhold. Lufttemperaturen kan nå +40 grader, og køleskabet vil ikke mærke denne belastning. Men under alle omstændigheder er den vigtigste kvalitet ved dette køleskab, at designet, såvel som problemfri betjening, er gennemtænkt til mindste detalje.

Glatt køleskabsvæg
Glatt køleskabsvæg
Glatt køleskabsvæg
Glatt køleskabsvæg Glatt køleskabsvæg Glatt køleskabsvægHome | Articles

April 15, 2024 15:50:59 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting