Daewoo DWD-UD121X -sarja pyykinkuivaustoiminnolla

Monilla kodinkoneiden ostajilla on pieniä asuntoja, ja hyvin usein ongelmana on pestyjen vaatteiden kuivauspaikka. Tämä ongelma on erityisen akuutti, kun perheeseen ilmestyy vauvoja. Jokainen äiti tietää, kuinka monta liiviä ja vaippoja on pestävä ja kuivattava päivittäin. Siksi kuivausprosessin nopeuttamiseksi nuoret perheet ostaisivat mielellään pesukoneen ja kuivausrummun.
Mutta jälleen kerran, kaikki riippuu ongelmasta - mihin se sijoitetaan? Kodin halogeenikruunut eivät aiheuta tällaisia ongelmia. Huoneen tilan puute vaikuttaa vain suuriin kodinkoneisiin.
Daewoo DWD-UD121X Series on 2 in 1 pesukone ja kuivausrumpu. Koolla se on tietysti tavallista suurempi (63x79x97), mutta "mielen" suhteen se ylittää kaikki odotukset.
Pesuohjelmat vaihtelevat: normaali pesu, höyrypesu, pesu desinfioimalla, pesu valkoiset liinavaatteet, erittäin likaiset liinavaatteet, urheilukengät. Lämpötilan säädin, höyryteho, huuhtelutila (1-5), veden lisäys.
Toisin kuin vastaavat laitteet, kehruukone voi tuottaa 1200 kierrosta minuutissa. Kuivaustiloja on useita: herkkä kuivaus, kevyt silitys, voimakas kuivaus tai kuivaus ajan mukaan (1-3 tuntia)
Koneen suorituskyky on erittäin korkea. Se pystyy kuivaamaan 7 kg pyykkiä ja pesemään 12 kg. Taloutta parhaimmillaan. Kone itse valitsee, kuinka paljon vettä kaadetaan koneeseen ladatun pyykin pesuun. Se toimii erittäin hiljaa, ja kun kylpyhuoneen ovi on kiinni, sitä ei kuulu ollenkaan.
Jos perheessä on lapsia, lapsilukkotoiminto on hyödyllinen. Lapsi ei voi enää muuttaa äidin uteliaisuudesta valitsemaa ja asettamaa ohjelmaa.
Ja viimeinen. Koneen suuria mittoja voidaan käyttää esimerkiksi hoitopöytänä tai jalustana kylpyhuonetarvikkeille ja -tarvikkeille.

Daewoo DWD-UD121X -sarja pyykinkuivaustoiminnolla
Daewoo DWD-UD121X -sarja pyykinkuivaustoiminnolla
Daewoo DWD-UD121X -sarja pyykinkuivaustoiminnolla
Daewoo DWD-UD121X -sarja pyykinkuivaustoiminnolla Daewoo DWD-UD121X -sarja pyykinkuivaustoiminnolla Daewoo DWD-UD121X -sarja pyykinkuivaustoiminnollaHome | Articles

June 23, 2024 01:07:54 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting