Hoe een tabletcomputer kiezen?

Personal computers, laptops, mobiele telefoons - al deze apparaten maakten indruk met hun uiterlijk, omdat ze voor altijd het idee van een persoon over moderne technologie en de mogelijkheden ervan veranderden. Maar dit alles verbleekt voor de onlangs verschenen tablets, die uiteindelijk alle dromen en gedachten van liefhebbers van moderne gadgets boeiden. Waren er tot voor kort niet meer dan een paar dozijn tabletmodellen, tegenwoordig zijn dat er meer dan duizend. In zo'n variëteit is het niet verwonderlijk om zelfs door een ervaren technisch specialist in de war te raken, om nog maar te zwijgen van een eenvoudige koper. Dus waar moet je op letten bij het kopen van een tablet? Als je dit wilt weten, lees dan dit artikel!
Tabletcomputers zijn onder andere:
E-books, deze tablet krijgt een steeds groter publiek. De voordelen van een e-book zijn legio. In vergelijking met gewone boeken neemt het weinig ruimte in beslag, het heeft een zeer groot geheugen, veel e-books hebben een afspeelfunctie. Het is zeer geschikt voor mensen die vreemde talen leren. Laten we het nu eens hebben over de technische kenmerken. Veel mensen denken dat het scherm van een e-book groot moet zijn, maar dit is niet helemaal waar. Het belangrijkste is een goede schermresolutie. Voor comfortabeler lezen moet de diagonaal 5,6 inch zijn en de resolutie 320 * 460 pixels. Let bij het kiezen van een e-book ook op de schermafdekking; deze moet niet-verblindend zijn en een goede kijkhoek hebben. Zorg er bij het kiezen van een boek voor dat u het in uw handen houdt, aanzet, kijk of het u uitkomt om het te lezen, kijk naar de instellingen, of alles bij u past. Jaag niet op merken, ze zijn vaak te duur, dit geldt ook voor Russische winkels. Prijzen variëren van 1800 tot 15000 roebel.
Een tablet-pc is een van de varianten van touchscreen-laptops, dergelijke tablets zijn volledig compatibel met IBM pc-computers en hebben een compleet besturingssysteem. Meestal worden Windows, Linux, Apple Mac OS X-systemen als besturingssysteem gebruikt, geschikt voor mensen die altijd contact willen houden en up-to-date willen blijven. De diagonaal is van 6 tot 11,6 inch. Processorfrequentie van 1 GHz tot 800 MHz, RAM van 1 GB tot 512 MB, permanent geheugen 4 GB - 64 GB, 3G-modem kan ingebouwd of afwezig zijn. Zorg er bij het kopen van een tablet-pc voor dat u er een beetje vertrouwd mee raakt in de winkel: houd hem in uw handen, zet hem aan, ga naar de instellingen.
De internettablet combineert de kwaliteiten van een laptop en een smartphone, ze kunnen constant verbonden zijn met internet via 3G- en Wi-Fi-systemen, het is erg handig om er allerlei sites en pagina's mee te bekijken, met het touchscreen kun je om de tablet te bedienen met slechts één aanraking van uw vinger. Het verschil tussen een internettablet en een tablet-pc: ten eerste zijn dit de kosten, deze variëren van 4.500 tot 15.000 roebel; ten tweede, draadloos internet; ten derde werkt het heel lang zonder opladen; het is niet onderhevig aan aanvallen van hackers.
Hoe kies je een tablet?
Er zijn 2 soorten schermtechnologie: resistief en capacitief.
Een resistief beeldscherm is een scherm dat bestaat uit een liquid crystal paneel. Er zijn twee transparante platen bovenop geplaatst, ze zijn van elkaar gescheiden door een diëlektricum. De voordelen van zo'n scherm zijn: goedkoop in vergelijking met andere materialen, hoge schermgevoeligheid en de mogelijkheid om het scherm met elk object te bedienen.
Nadelen van de techniek: onvoldoende lichttransmissie waardoor je extra verlichting moet gebruiken, en dergelijke schermen slijten ook snel.
Capacitieve weergave - een aanraakscherm, een glazen paneel waarop een resistief materiaal in een dunne laag is aangebracht. Op de hoeken van het paneel zijn elektroden geïnstalleerd die een laagspanningswisselspanning leveren aan de geleidende laag.
Het nadeel van zo'n scherm is dat je er een speciale stylus voor moet kopen.
Besteed speciale aandacht aan Chinese fabrikanten, ze hebben zeer goede en hoogwaardige modellen, hoewel ze een klein nadeel hebben. Bij veel modellen zakt de geluidstoets weg, soms valt het geluid zelf weg, maar als je via een koptelefoon luistert, hoor je alles goed, wat betreft de beeldkwaliteit, die is gewoon uitstekend. En nog een klein trucje van de "Chinezen", om met de instructies om te gaan, moet je internet bestuderen, aangezien er geen woord in het Russisch staat in de bijgevoegde instructies.
En nog een advies, ga voordat je een tablet koopt naar verschillende winkels, praat met de verkopers, laat ze je alles in detail uitleggen, vertellen en laten zien. En nog belangrijker, maak een wandeling op internet, hier kunt u niet alleen alle informatie vinden waarin u geïnteresseerd bent (met zowel positieve als negatieve recensies), maar ook een tablet kopen voor een lagere prijs. Veel winkelplezier.

Hoe een tabletcomputer kiezen?
Hoe een tabletcomputer kiezen?
Hoe een tabletcomputer kiezen?
Hoe een tabletcomputer kiezen? Hoe een tabletcomputer kiezen? Hoe een tabletcomputer kiezen?Home | Articles

June 23, 2024 01:10:59 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting