Het doel van de vriezer

Een vriezer is een plaats waar diepvriesproducten zelfs voor een korte tijd kunnen worden bewaard. Professionals vinden dat een vriezer niet alleen snel moet kunnen invriezen, maar ook diepvriesproducten lang moet kunnen bewaren. Als er vier sterren op de vriezer staan, voldoet deze aan deze parameters. In het geval dat de vriezer alleen diepvriesproducten kan bewaren, maar het onmogelijk is om in te vriezen, moet zo'n vriezer drie sterren hebben. Tegelijkertijd kan de temperatuur niet hoger zijn dan -18 graden. Om vitamines en voedingsstoffen in diepvriesproducten te behouden, is snel invriezen noodzakelijk. Hoe lager de algehele temperatuur in de kamer, hoe sneller het in te vriezen voedsel zal bevriezen. De snelle koelmodus zorgt voor een verlaging van de temperatuur met zes graden voor snel invriezen. Zodra deze modus is ingeschakeld, informeert de indicator hierover door het rode lampje te laten branden.
Als de vriezer zorgt voor natuurlijke bevriezing, mag de temperatuur in de kamer niet hoger zijn dan -24 graden. Maar er zijn ook dergelijke modellen van vriezers, waarvan de temperatuur -32 graden is. Deze modus kan ook worden toegeschreven aan superfreezing. Snel afkoelen voorkomt de vorming van ijsstukjes in het product. Anders gaan tijdens het ontdooien alle sappen verloren door dergelijke schade. De smaakkwaliteiten van dergelijke producten hebben vrij lage kenmerken.
Experts zijn van mening dat diepvriesproducten het beste bewaard kunnen worden bij een temperatuur van -18. Bij deze temperatuur is vlees 12 maanden houdbaar. Als de temperatuur in de vriezer -12 graden is, kunnen groenten en vlees er drie maanden in worden bewaard. En slechts twee weken kan in de vriezer worden bewaard bij een temperatuur van -6 graden. In het geval dat de temperatuur in de kamer hoger is dan -18 graden, dan behoort dit model tot de lage temperatuur BHP. Dergelijke vriezers zijn gelabeld met twee sterren. Dergelijke koelkasten mogen een temperatuur hebben die niet hoger is dan -12 graden. Alle vriezers die zijn voorzien van een snelvriesfunctie zijn voorzien van compressiekoeling.

Het doel van de vriezer
Het doel van de vriezer
Het doel van de vriezer
Het doel van de vriezer Het doel van de vriezer Het doel van de vriezerHome | Articles

May 22, 2024 23:09:23 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting