Forskelle mellem Roomba og andre modeller

Der er mange gadgets i dag. Forskellige telefoner, læsere, vækkeure, kameraer og mange andre.
Selv almindelige husholdningsapparater bliver i stigende grad gadgets. Og det handler ikke kun om tv'er, som bliver stadig sværere at skelne fra en computer. Nu er selv støvsugere ved at blive gadgets, et levende eksempel på sådan en gadget er roomba robotstøvsugeren.
Det første, der kommer til at tænke på, er spørgsmålet om, hvordan kan en støvsuger blive en gadget? Der er kun motor og børster med slanger. Men det er allerede i fortiden. Når alt kommer til alt, er det en ret dum opgave at bære en støvsuger rundt i lokalet og få støv og snavs fra de mørkeste kroge og afkroge med egne hænder. Hvorfor spilde din tid på dette, når du kan gøre noget mere nyttigt og interessant, shoppe og købe specialdesignede sofaer, gå i biografen, gå ud med venner eller nyde teatret. Og støvsugning, du kan betro selve støvsugeren, som vil gøre et fremragende stykke arbejde med det.
Meget ofte ser vi i science fiction-film forskellige rengøringsrobotter, der gør alt arbejdet for en person, og efter færdiggørelsen slukker de. Det viser sig, at sådanne robotter findes og endda har deres eget navn, robotstøvsugeren roomba, fra iRobot. Denne robotstøvsuger er specielt designet til selvrensning.
Lad os tale mere om arbejdet med denne gadget.
En sådan robot har flere måder at rengøre lejligheden på. Den første tilstand kaldes "fjern nu". For at gøre dette skal du blot trykke på en Clean-knap, robotten tænder straks og går for at gøre rummet rent. Efter lanceringen begynder robotten at bevæge sig rundt i lokalet, som det ved første øjekast ser kaotisk ud, men faktisk fungerer robotten som planlagt, den er færdig med at rense hele rummet på omkring 20-30 minutter.
Roomba-robottens bane er på ingen måde kaotisk. Ret komplekse algoritmer bruges til at vælge banen: Robotten modtager konstant nye data fra de sensorer, der er placeret på den, og begynder senere at analysere, hvordan man bedst bevæger sig i en spiral, langs omkredsen eller ved at krydse rummet. Afhængigt af hvor stort rengøringsarealet er, tæller robotten tiden indtil afslutningen af sit arbejde.
Selve rengøringsprocessen, hos roomba-robotten, er opdelt i tre niveauer - sidebørsten renser gulvet langs fodpanelerne, såvel som i hjørnerne af rummet går affaldet til hovedbørsterne, der er to af dem i robotten, som hver især drejer i forskellige retninger, renser børsterne perfekt overfladen . Affald rives ned i en specielt udpeget skraldespand, robotten fjerner også det resterende snavs, et fint filter er nødvendigt for at rense det mindste affald.

Forskelle mellem Roomba og andre modeller
Forskelle mellem Roomba og andre modeller
Forskelle mellem Roomba og andre modeller
Forskelle mellem Roomba og andre modeller Forskelle mellem Roomba og andre modeller Forskelle mellem Roomba og andre modellerHome | Articles

May 26, 2024 21:50:37 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting