Aktivatorvaskemaskiner i en husmoders husstand

Af en række årsager vinder vaskemaskiner af aktivatortypen i stigende grad den russiske forbruger. Lad os se på fordelene og ulemperne ved aktivatorvaskemaskiner, og prøv også at finde ud af årsagerne til genoplivningen af populariteten af denne type vaskemaskine.
Lidt om de karakteristiske egenskaber ved vaskemaskiner.
En aktivator-type maskine er en beholder, en jern- eller plasttank i væggen eller i bunden af hvilken en aktivator er installeret (en skive med langsgående anbragte blade), som er det vigtigste arbejdselement. Indlæsning af linned i aktivatormaskiner udføres gennem det åbne topdæksel (lodret læsning af linned). Yderligere roterer aktivatoren, sætter en opløsning af vand og vaskepulver i gang, som opløser og vasker partikler væk, der forurener stoffet.
Lad os nu se på fordele og ulemper ved at bruge eksempler på sammenligning med vaskemaskiner af tromletype.
En af de vigtigste fordele ved aktivator vaskemaskiner er energieffektivitet. Energiforbruget er lille på grund af det faktum, at forbruget af elektricitet kun er nødvendigt for aktivatorens rotation (i mere avancerede modeller til midlertidig drift af varmeelementet), når vaskeprocessen i tromlemaskiner udføres ved at vende rotation af hele tromlen, ledsaget af driften af varmeelementer.
Vandøkonomien er uden tvivl bedst i maskiner af aktivatortypen. Alle husker, hvor mange gange under vaskeprocessen skifter tromlens "automatiske maskine" vandet? I aktivatormaskinen er alt anderledes, det er endda muligt at vaske "først hvidt, så farve", og det hele i det samme vand.
Uhøjtidelighed, sparer vaskepulver. Tromlemaskiner kræver specielle pulvere og væsker for at fungere godt. Maskiner af typen Activator fungerer med ethvert vaskemiddel, inklusive håndvaskepulver.
Et andet vigtigt argument er muligheden for at bruge denne type maskine overalt, i landet, i garagen, i områder, hvor der ikke er rindende vand. Det eneste du skal bruge er en 220 volt stikkontakt, hvilket er umuligt at sige om den nærmeste konkurrent, som kræver VVS og tilslutning til kloaksystemet.
Lad os tilføje holdbarhed til alt (på grund af designfunktionernes enkelhed), evnen til at styre vaskeprocessen (du kan slukke den når som helst) og selvfølgelig en lavere pris.
Forresten, ifølge statistikker foretrækker indbyggere i Amerika og asiatiske lande at bruge aktivatorvaskemaskiner i hverdagen. Hvorfor tror du?…
Takket være udviklingen af moderne teknologier kan køb foretages uden at forlade hjemmet. Du kan nemt finde ethvert produkt, du er interesseret i, i netbutikken med husholdningsapparater. Du skal bare gå online, gennemse kataloget, afgive en ordre og vente på, at den bliver leveret direkte til dine hænder.

Aktivatorvaskemaskiner i en husmoders husstand
Aktivatorvaskemaskiner i en husmoders husstand
Aktivatorvaskemaskiner i en husmoders husstand
Aktivatorvaskemaskiner i en husmoders husstand Aktivatorvaskemaskiner i en husmoders husstand Aktivatorvaskemaskiner i en husmoders husstandHome | Articles

June 24, 2024 11:58:41 +0300 GMT
0.030 sec.

Free Web Hosting