Παγωτομηχανή Ψυγείου

Μια αμιγώς αμερικάνικη εφεύρεση είναι η παγομηχανή. Χρησιμοποιείται σε ψυγεία, το μοντέλο των οποίων έχει θέση δίπλα-δίπλα. Είναι ένα σύστημα που είναι ενσωματωμένο στην πόρτα του ψυγείου. Η λειτουργία του είναι να παρέχει συνεχώς κρύο πόσιμο νερό και πάγο. Μέχρι τέσσερα κιλά καθαρού πάγου παράγονται στο ψυγείο την ημέρα. Μπορεί να είναι τυπικοί κύβοι ή κομματάκια πάγου. Αν σκεφτούμε ένα ακριβό μοντέλο ψυγείου, τότε έχει ηλεκτρονικό εξοπλισμό ελέγχου. Στην οθόνη αφής του ψυγείου Side-by-side, πρέπει να ενεργοποιήσετε τον τρόπο λειτουργίας που χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή. Τις περισσότερες φορές, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις διαθέσιμες επιλογές: "παγάκι", "ψίχα πάγου" ή "δροσερό νερό".
Πριν μπει στην παγομηχανή, το νερό υφίσταται υποχρεωτικό καθαρισμό. Μετά από αυτό, το νερό εισέρχεται στο καλούπι, όπου σχηματίζονται οι κύβοι. Το νερό παγώνει και στρώμα-στρώμα σχηματίζει ένα παγάκι. Αλλά εάν η παγομηχανή έχει τη λειτουργία Crushed ice, τότε ο μύλος πάγου που θα προκύψει θα θρυμματιστεί. Για να λειτουργήσει αυτό το σύστημα παραγωγής πάγου, το ψυγείο πρέπει να συνδεθεί στην πηγή του. Για αυτό, είναι κατάλληλος ένας χάλκινος ή πλαστικός σωλήνας. Μια βρύση βυθίζεται σε ένα σωλήνα νερού. Χρησιμοποιώντας προσαρμογείς, πρέπει να συνδέσετε τον εύκαμπτο σωλήνα. Και για να έρθει το νερό ήδη καθαρό, είναι απαραίτητο να αποκτήσετε ένα φίλτρο.
Με τη βοήθειά του θα πραγματοποιηθεί μηχανικός και χημικός καθαρισμός του νερού από κάθε είδους επιβλαβείς ακαθαρσίες. Η φιάλη φίλτρου έχει φυσίγγιο. Πρέπει να αλλάζει μία φορά το χρόνο. Στο πίσω τοίχωμα του ψυγείου υπάρχει μια υποδοχή στην οποία είναι στερεωμένη αυτή η κασέτα. Αν λάβουμε υπόψη το κόστος αυτής της σύνδεσης, τότε μαζί με όλη την εργασία και τα υλικά θα κοστίσει περίπου 140 $. Παράλληλα, εκεί θα παρέχεται βρύση, η οποία πρέπει να κλείνει κατά τη διάρκεια μακράς απουσίας.
Εάν η σύσταση του κατασκευαστή υποδεικνύει το μοντέλο του προτεινόμενου ανταλλακτικού φίλτρου, τότε είναι καλύτερο να αγοραστεί μόνο αυτό το φυσίγγιο. Τις περισσότερες φορές, η μάρκα του φίλτρου και η μάρκα της μονάδας είναι πανομοιότυπες. Στην περιοχή των πενήντα δολαρίων υπάρχει ένα φίλτρο φιάλης. Θα υπηρετήσει για οκτώ μήνες. Το φίλτρο δύο λαμπτήρων κοστίζει περισσότερο. Η τιμή του μπορεί να φτάσει τα διακόσια πενήντα δολάρια. Αλλά αυτό το φίλτρο θα διαρκέσει δύο φορές περισσότερο από το συνηθισμένο.

Παγωτομηχανή Ψυγείου
Παγωτομηχανή Ψυγείου
Παγωτομηχανή Ψυγείου
Παγωτομηχανή Ψυγείου Παγωτομηχανή Ψυγείου Παγωτομηχανή ΨυγείουHome | Articles

July 22, 2024 10:44:31 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting