Νέα ψυγεία Indesit

Τα νέα ψυγεία Indesit έχουν ευέλικτη σχεδίαση. Οι πόρτες στους θαλάμους ψύξης και κατάψυξης έχουν κυματιστή μορφή. Χάρη σε αυτό, το ψυγείο αποκτά μια εντελώς νέα, ενδιαφέρουσα, σχεδιαστική μορφή. Το εσωτερικό του ψυγείου είναι πολυλειτουργικό και αισθητικό. Πολλά εσωτερικά στοιχεία του ψυγείου μπορούν να ρυθμιστούν. Για παράδειγμα, αν χρειαστεί, μπορούν να τοποθετηθούν εδώ μπουκάλια, καθώς και προϊόντα οποιουδήποτε μεγέθους. Για τον έλεγχο της φρεσκάδας των προϊόντων, παρέχεται ένα εφέ βότσαλου, το οποίο παρέχεται σε όλα τα ράφια και τα δοχεία. Το επάνω πάνελ του ψυγείου διαθέτει κέντρο ελέγχου ψυγείου. Εδώ συγκεντρώνονται όλα τα απαραίτητα κουμπιά και διακόπτες λειτουργιών. Αυτή η διάταξη είναι αρκετά βολική για τη ρύθμιση της επιθυμητής θερμοκρασίας στο διαμέρισμα του ψυγείου και της κατάψυξης.
Ψυγείο Indesit ανήκει σε έναν νέο τύπο ψυγείων κατηγορίας Α. Καταναλώνει ελάχιστη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας και επίσης συμβάλλει στη ρύπανση του περιβάλλοντος σε ελάχιστες ποσότητες. Το αυτόματο σύστημα απόψυξης, καθώς και η δυνατότητα γρήγορης κατάψυξης, κάνουν τη χρήση του ψυγείου την πιο βολική. Η λειτουργία "SUPPER FREEZE" έχει σχεδιαστεί για μια πολύ γρήγορη διαδικασία κατάψυξης των επιθυμητών προϊόντων.
Από όλα τα ψυγεία που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, αυτό το ψυγείο έχει το χαμηλότερο επίπεδο θορύβου. Ο ενσωματωμένος λιπαντήρας προορίζεται για αποθήκευση λαδιού. Εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να μετατραπεί σε σανίδα κοπής. Το δοχείο απόψυξης έχει σχεδιαστεί για εξοικονόμηση ενέργειας. Όντας εδώ, το κρέας εκπέμπει κρύο σε αυτόν τον θάλαμο, ενώ η συνολική κατανάλωση ρεύματος μειώνεται.
Για την αποθήκευση των αυγών σε αυτό το μοντέλο υπάρχει μια βάση που μπορεί να χωρέσει έως και 30 τεμάχια. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να αγοράσετε μεγαλύτερη ποσότητα αυτού του προϊόντος. Ο θάλαμος του ψυγείου έχει ένα δοχείο στο οποίο τα τρόφιμα μπορούν να διατηρήσουν τη φρεσκάδα τους δύο φορές περισσότερο. Ο αέρας σε αυτό το διαμέρισμα κυκλοφορεί συνεχώς.
Αυτό το κοντέινερ ανήκει σε ευέλικτες όψεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μετακινηθεί σε οποιαδήποτε θέση στο χώρο του ψυγείου. Εάν αυτό το δοχείο δεν χρειάζεται, τότε μπορεί να αφαιρεθεί από το ψυγείο μέχρι την επόμενη ανάγκη. Υπάρχουν καλούπια πάγου στο πάνελ της πόρτας. Αυτή η θέση των καλουπιών πάγου επιτρέπει επιπλέον χώρο στο εσωτερικό του θαλάμου.

Νέα ψυγεία Indesit
Νέα ψυγεία Indesit
Νέα ψυγεία Indesit
Νέα ψυγεία Indesit Νέα ψυγεία Indesit Νέα ψυγεία IndesitHome | Articles

April 22, 2024 21:32:05 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting