Βασικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασης LED

Η κύρια και θεμελιώδης διαφορά μεταξύ μιας τηλεόρασης LED και μιας τηλεόρασης LCD είναι μόνο στον τρόπο με τον οποίο φωτίζεται η μήτρα. Οι LCD χρησιμοποιούν λαμπτήρες φθορισμού, ενώ οι τηλεοράσεις LED χρησιμοποιούν LED.
Μια τηλεόραση LED μπορεί να αποδίδει χρώματα με μεγαλύτερη ακρίβεια από μια τηλεόραση LCD. Η πραγματικότητα της εικόνας αυξάνεται, γίνεται πιο φυσική. Οι επιλογές οθόνης για φωτεινότητα και αντίθεση έχουν επίσης βελτιωθεί. Αρκεί να κοιτάξετε τη γκάμα των συσκευών αυτού του τύπου, που παρουσιάζεται στις σελίδες http://foxmart.ua/led-televizory.html, για να παρατηρήσετε σημαντική μείωση στο πάχος της οθόνης. Προσθέστε σε αυτό μια μείωση κατά 40% στο κόστος ενέργειας, τα οφέλη των τηλεοράσεων LED είναι ξεκάθαρα.
Τα μοντέλα είναι διαθέσιμα με διαφορετικούς τύπους οπίσθιου φωτισμού οθόνης: στο πλάι και στο πίσω μέρος. Το πρώτο χαρακτηρίζεται από την τοποθέτηση των LED κατά μήκος σε σχέση με την οθόνη, λόγω της οποίας η συσκευή γίνεται εξαιρετικά λεπτή. Στις τηλεοράσεις με οπίσθιο φωτισμό, οι δίοδοι είναι εγκατεστημένες πίσω από αυτό, λόγω των οποίων το φως πέφτει ομοιόμορφα. Τέτοιες συσκευές έχουν εξαιρετική αντίθεση, το μαύρο χρώμα φαίνεται καλύτερα, ωστόσο, η οθόνη «παχαίνει».
Χρησιμοποιούνται διάφορες επιλογές τοποθέτησης για τηλεοράσεις LED: κεκλιμένη, εικόνα ή περιστροφική. Η διαγώνιος των τηλεοράσεων LED είναι συνήθως 16-60 ίντσες, επομένως δεν θα είναι δύσκολο να επιλέξετε μια συσκευή για ένα δωμάτιο με οποιαδήποτε περιοχή. Το κάλυμμα της οθόνης μπορεί να είναι ματ ή γυαλιστερό. Ορισμένες τηλεοράσεις LED διαθέτουν λειτουργία 3D, ωστόσο κοστίζουν ανάλογα. Η ποιότητα της εικόνας εξαρτάται επίσης από τον ρυθμό ανανέωσης. Εάν είναι ίσο με 60, μερικές φορές η εικόνα μπορεί να είναι θολή, θολή. Είναι προτιμότερο αυτή η παράμετρος να είναι μεγαλύτερη από 100.
Συνδέοντας την αγορά σας, θα παρατηρήσετε αμέσως την ποιότητα της εικόνας. Είναι μια τάξη μεγέθους υψηλότερη από ό,τι στις τηλεοράσεις LCD. Πιστέψτε με, οι τηλεοράσεις LED δικαιολογούν την οικονομική επένδυση, εκτός από εικόνες υψηλής ποιότητας, έχουν και κομψό σχεδιασμό και αξίζουν να διακοσμήσουν κάθε σαλόνι.

Βασικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασης LED
Βασικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασης LED
Βασικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασης LED
Βασικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασης LED Βασικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασης LED Βασικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασης LEDHome | Articles

May 22, 2024 20:46:15 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting