LG

GoldStar eller LG er kendt af den russiske forbruger. Fødestedet for dette firma er Sydkorea. Siden 1958 har virksomheden fået navnet GoldStar. Selv på nuværende tidspunkt kan du finde de huse, hvor husholdningsapparater under dette populære mærke fungerer korrekt. Dette firma dukkede op for at genoplive landets økonomi. I første omgang blev der oprettet en radiomodtager. Derefter frigav de en hårtørrer og et køleskab. I lyset af den fremragende kvalitet begyndte virksomheden meget snart at modtage ordrer på produkter. Kunderne var USA og Hong Kong. Snart udgav virksomheden et tv. I 1995 adopterede virksomheden LG-mærket. Køleskabe, som er produceret af virksomheden, er også af højeste kvalitet. Alle produkter er beregnet til den almindelige bruger. Det kan både være en standardbruger og en elitebruger. Den seneste og nødvendige udvikling er inkorporeret i LG køleskabe. Side-by-Side køleskabe er indbegrebet af elegance. Farveudvalget af sådanne køleskabe er ret bredt. Et stort antal funktioner findes i Side-by-Side. Og derfor vil dette køleskab være i stand til at tilfredsstille den mest krævende køber. Køleskabet har to døre. Der er ingen freon i kølesystemet. Et sådant køleskab kan bruges i køkkenet, hvilket område er ret omfattende. Det er også velegnet til familier med mere end fire personer.
Der findes en serie af køleskabe fra LG og Combi-serien. Volumenet af et sådant køleskab er 380 liter. I bunden af køleskabet er en tredelt fryser. Der er et særskilt afsnit for mejeriprodukter. Kølesystemet i et sådant køleskab inkluderer heller ikke freon. Icebeam Door Cooling-serien har et unikt design. Kold luft strømmer i fire retninger. Temperaturen er den samme i alle dele af kammeret. Selv køleskabsdøren har ventilationshuller.
Den kompakte serie er også repræsenteret af LG. Volumenet af et sådant køleskab kan nå 340 liter. Køleskabet er også udstyret med en fryser, som har et rummeligt volumen. Automatisk afrimning letter betjeningen af en sådan model. Sådan et køleskab kan sagtens passe ind i et lille køkken eller sommerhus. Freon bruges heller ikke i driften af køleskabet. Som du kan se, er LG engageret i produktionen af køleskabe til alle forbrugere.

LG
LG
LG
LG LG LGHome | Articles

April 22, 2024 22:39:33 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting